...

Wat was het schrijven van mijn boek een avontuur! Letterlijk alle stappen over de peakperformance methode die ik in mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport!’ heb gedeeld, zijn tijdens het schrijfproces aan bod gekomen.

Peakperformance methode

Ik droomde al lange tijd over het schrijven van een boek, maar ik had last van allerlei mindfucks. Ik kon het juiste onderwerp niet vinden, ik durfde niet, etc. Tot het moment dat in korte tijd verschillende mensen mij vroegen: ‘Waarom schrijf je geen boek?’
Een van deze personen was Anne Raaymakers. Zij triggerde mij om het gewoon te gaan doen. Want ik ben ervan overtuigd dat de peakperformance methode de basis is om vol energie in het leven te staan, zodat je op jouw manier kunt winnen en zonder dat je jezelf voorbijloopt.

Ik ben Anne erg dankbaar dat ze mij heeft gestimuleerd en in contact heeft gebracht met mijn uitgeverij Anderz. De eerste stap was gezet.

Aanpak bij het schrijven van mijn boek

Iedere dag begon ik vroeg in de ochtend aan mijn focustaak: het schrijven van mijn boek. Maar door mijn enthousiasme stond ongeveer de hele inhoud van het boek in het eerste hoofdstuk. Dit typeert mij als persoon, maar voor jou als lezer is dat natuurlijk niet handig. Mede door de goede begeleiding van Carlie van Tongeren en Laura Woolthuis is het een fijn te lezen en gestructureerd boek geworden.

Wat heb ik waanzinnig veel geleerd van het schrijfproces en wat ben ik gesupporterd, door mijn familie en vrienden, mijn klanten, maar ook mijn online volgers!

Mindfucks overwinnen

En ja, ik heb momenten gehad dat ik het even niet meer zag zitten. Soms zat ik in mijn flow en soms merkte ik dat ik vanuit verkramping aan het schrijven was. Of dat ik mindfucks had waardoor ik blokkeerde. Maar omdat ik af en toe afstand nam en rust inbouwde, gecombineerd met de juiste mindsetprep, focus, het verzamelen van een goed team om me heen en een berg doorzettingsvermogen, ligt het eindresultaat nu in de winkel.

peakperformance methode

Word ook een peak performer

De peakperformancemethode kan ook voor jou werken. Wees niet te streng voor jezelf. Maak keuzes. Bepaal je eigen spelregels en geniet van de reis. Je bent tot meer in staat dan je nu denkt!

Heb jij mijn boek al gelezen?

Tof dat je het boek hebt gelezen! Maar aan het alleen lezen van dit boek heb je niets. Antwoorden vind je in beweging, dus kom dan ook in beweging! Maak een gameplan, word wereldkampioen in focussen, overwin je mindfucks, luister naar je lichaam en maak plezier.

Geef niet op en vertrouw op jezelf. Dat is ook wat ik tijdens het schrijven van dit boek heb gedaan.

Lees meer: Download gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00