...

Opstellingen met Sanne van Paassen

De volgende opstellingendag is op zaterdag 20 april
Er is slechts plek voor een intieme groep van 12 mensen.

familieopstellingen opsteller sanne van paassen

Kom naar een familieopstellingen dag en ontdek...

.. hoe je DOEI zegt tegen jouw wandelend hoofd: hallo energie in jouw lijf.
... hoe jij jouw oude patronen doorbreekt.

Het mooie van een opstellingendag is dat het onzichtbare zichtbaar wordt gemaakt. Je weet immers niet wat jou onbewust tegenhoud.

Vanuit een veilige bedding – waar jij zelf niets voor hoeft te doen – gaan we de onderstroom zichtbaar maken, zodat je helder krijgt wat jou in de weg staat op dit moment van jouw leven.

Zeg JA tegen jouw toekomst en schrijf je in!

Is het nu tijd voor jouw eigen leven, jouw eigen koers?

Voluit en vol energie

Diep van binnen weet je; het kan en eigenlijk het moet anders. Je onderbuikgevoel geeft aan dat er een andere weg is. Maar grote kans dat je hoofd er nog vanalles van vindt. Want hoe dan? Op welke manier? Sterker nog, misschien heb je al van alles gedaan om je verlangen te realiseren, maar heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt.

Of je weet zelfs hoe het moet, maar het lukt je niet om het patroon structureel te doorbreken.

Lange tijd bleef je maar doorbuffelen. Het was hard werken om alle ballen in de lucht te houden. Eigenlijk ben je hier wel heel goed in geworden, maar je merkt dat het zijn tol begint te eisen.

Je leeft op de automatische piloot en als je echt eerlijk bent naar jezelf was jij op jouw 28e toch echt energieker dan dat jij jezelf nu voelt. Je merkt dat als 's ochtends de wekker gaat je er niet meer vol enthousiasme uitspringt.

Diep van binnen weet jij dat er zoveel meer in jouw zit, maar het komt er niet uit.

Het moet echt anders. Je bent klaar om te overleven; je wilt leven! Op basis van jouw eigen spelregels, zonder dat het als hard werken voelt, zonder dat je door anderen mensen tegen wordt gehouden, zonder dat je het gevoel hebt dat jij andersmans leven leidt.

Het is tijd voor jou.
Jouw koers.
Jouw leven.

Door deelname aan een opstellingendag ontdek je wat er in de weg staat en ga jij dit transformeren.

Een familieopstelling is waardevol voor je wanneer je….

R

dingen doet omdat die logisch lijken

R

weet dat je tot nog meer instaat bent, dan jij nu laat zien

R

energieniveau wel eens hoger is geweest of dat jij vage klachten hebt

R

opzoek bent naar zingeving

R

steeds in dezelfde patronen stapt – relatieproblemen, geld problemen, verkeerde vrienden, niet zichtbaar willen zijn, spreekangst etc

R

moeite hebt met autoriteit

R

(heftige) emoties hebt, maar deze niet te verklaren zijn

R

jezelf onzichtbaar wilt maken in groepen

R

bang bent voor afwijzing

R

moeite hebt met keuzes maken

"Zit je niet lekker in je vel of ben je uitgeblust, dit is het medicijn"

review systemisch werk

"Sanne is een magiër, je komt getransformeert bij jezelf thuis, je gezin en je team."

review opstellingenwerk

Droom je ervan om voluit en vol energie die verandering te maken waarvan jij droomt? Is het tijd om patronen duurzaam te doorbreken?

Herken je een van deze dingen?

 • Loop je vast in jouw leven
 • Ben je vol gas carrière aan het maken, maar geeft het niet de resultaten die je hoopt of mis je de voldoening
 • Laat jouw gezondheid je in de steek
 • Heb je moeite met NEE zeggen en ben je vaak anderen aan het pleasen
 • Heb je het gevoel dat je andermans leven leidt
 • Ervaar je strubbelingen in je (liefdes)relaties
 • Voel je dat je niet jouw volste potentieel leeft

Herken je dit? JA? Dan maakt deelname aan een opstellingendag voor jou het verschil.

Misschien heb je zelfs vaak al veel geprobeerd, maar heb je de duurzame verandering nog niet gemaakt.....

Het mooie is dat je met een opstellingwerk een laag dieper kijkt en transformeert, waardoor je een duurzame veranderingen maakt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Daarnaast is een opstelling de opening om weer in verbinding te komen met jouw lijf en dieperliggende emoties. 

Is het nu echt tijd om trouw te zijn aan jouw eigen koers? Jezelf klein houden, daar heeft niemand iets aan.

Dus waar wacht je op? Wat heb jij te verliezen 😉 

 

Waarom een opstellingdag met Sanne van Paassen

Tijdens mijn topsportcarrière heb ik altijd vol gas gepresteerd. Ik wist het wereldbekerklassement veldrijden te winnen, dit in combinatie met mijn master opleiding. Daarnaast runde ik mijn eigen wielerteam. Ik hield best veel ballen in de lucht. Als boerendochter zijnde was dit mij niet vreemd. Maar....... mijn lichaam trok aan de rem. Ik had een fysieke burn-out en kon totaal niet meer doen wat ik wilde. De medische wereld wilde allerlei operaties uitvoeren, maar dat voelde niet goed. Ik moest het anders gaan doen, maar hoe....?

Toen ik met opstellingenwerk aan de slag ging, kwam ik erachter hoe ik door mijn familiesysteem beïnvloed werd. Ik leefde letterlijk voor twee personen. Op het moment dat ik mijn plek ging innemen en ging luisteren naar mijn eigen gevoel, ging het weer stromen in mijn lichaam waardoor ik weer blessurevrij werd. Als je nog nooit een opstelling hebt ervaren, kan ik me voorstellen van dat je de vraag hebt: hoe kan dat?! Die had ik de eerste keer ook. Maar de enige manier om hier achter te komen: ga het ervaren. 

Daarnaast ontdekte ik wat mij echt zingeving gaf; dit werk en anderen begeleiden hierin!

Zijn wie jij altijd al diep van binnen bent geweest!

Door mijn blessure periode moest ik wel naar binnenkeren om te revalideren en echt eerlijk naar mezelf zijn. Het ging om de vraag: 'wie ben ik altijd al geweest?' en hier ook naar te handelen.

Ik werd me bewust van mijn kwaliteit om anderen binnen no-time te doorgronden en de levensenergie weer te laten stromen. Iets wat voor mij heel vanzelfsprekend is.......Ook is het mijn kwaliteit om vanuit mijn nuchterheid de vaak voor de buitenwereld ontastbare of zweverige dingen, tastbaar, praktisch en begrijpbaar te maken. Dit weet ik op een laagdrempelige manier bij jou in beweging te zetten, omdat ik tijdens al mijn sessies ook naar buiten ga de natuur in. Ook tijdens de opstellingendag gaan we het bos in. Ik krijg van de deelnemers terug dat het op deze manier ook veel laagdrempeliger is om een dag mee te maken.

Wat leuk is om te weten: ik heb een eigen bos (waar we natuurlijk ook naar toe gaan om daar opstellingen te doen!) waar ook een mountainbike track ligt voor kinderen.

 

 

"Sanne weet in zo'n snelle tijd een bedding en veiligheid te creëren, waardoor ik makkelijk mezelf openstelde. Heel bijzonder dat dit zo makkelijk ging! Ik vond het zo spannend..."

review sanne van paassen familie opstellingen

De volgende opstellingendag is op zaterdag 17 februari of zaterdag 16 maart. 
Er is slechts plek voor een intieme groep van 12 mensen.

Doei wandelend hoofd,
Hallo energie in jouw lijf en helderheid in jouw koers.

Ben jij klaar voor dit avontuur?

IK, JIJ, WIJ

Wanneer jij nog meer op jouw plek gaat staan heeft dit enorme impact op jouw omgeving. Je zult ervaren hoe je 'spreekt zonder woorden'. Dus je doet een opstelling niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest van je gezin en de mensen om je heen.

Mocht je kinderen hebben, weet dan heeft het bijwonen van een opstelling ook impact op jouw kinderen. Het kan zijn dat een van je kinderen het lot /problemen van hun ouders dragen of dit proberen op te lossen voor hun ouders op te lossen. Dit doen zij met de liefde van een kind, maar is natuurlijk veel te zwaar voor hen. Dus mocht een van je kinderen ergens tegen aanlopen, kan het zelf bijwonen van een opstelling ook erg waardevol zijn.

Hoe werkt dit precies een familieopstellingen? Het is heel lastig om daar exacte woorden aan te geven. Zoals een deelnemer pas zei: 'iedereen zou dit gewoon mee moeten maken, om te ervaren hoe de energie om ons heen ons eigen systeem wordt beïnvloed'. Dit is precies hoe het werkt: we zijn allemaal verbonden met een groter geheel. We zijn verbonden met verschillende systemen. Maar sta jij echt op jouw plek binnen dit systeem? Of word jij beïnvloed door het systeem, waardoor jij misschien wel onbewust wordt tegengehouden. Dit wordt de onderstoom genoemd.

Tijdens de opstellingendag maken we onderscheid tussen een vraaginbrenger en representanten. We werken altijd met een vraag van de vraaginbrenger - ik zal je altijd begeleiden om de juiste vraag te vinden-. Vervolgens stellen we representanten op en zij zullen zichtbaar maken wat er op zielsniveau speelt. 

Met een familieopstelling maak je de onderstroom zichtbaar.

Het mooie is van een opstellingendag dat het onzichtbare zichtbaar wordt gemaakt.  Je weet immers niet wat je onbewust meemaakt. Vanuit een veilige bedding - waar jij zelf niets voor hoeft te doen - gaan we de onderstroom zichtbaar maken, zodat je helder krijgt wat jou in de weg staat op dit moment van jouw leven.

Zelf blijf ik ook altijd weer verbaasd over de magie die tijdens zo'n dag gebeurt, maar juist ook op de impact erna!

Dit resultaat had ik vantevoren nooit kunnen dromen! Maar na de opstellingendag is het pesten van mijn zoon gestopt. 

Saskia

Sinds lange tijd hebben we met mijn gezin weer kerst gevierd. Zo ontspannen! De afgelopen jaren was er steeds veel ruzie met mijn zoon, kwam hij amper thuis en nu ervaren we rust in het gezin. Dankbaar zijn we hiervoor. 

Niek

Nadat ik thuis kwam was mijn zoontje enorm rustig en hij stelde zulke specifieke vragen, alsof hij aanvoelde wat er is gebeurd tijdens de dag. 

Joep

Deelname aan een opstellingendag is zeker geschikt als.....

... je weet dat je tot nog meer in staat bent, dan je nu laat zien.
... het nu tijd is voor verandering.
... rust in je hoofd, je lijf en je leven.

Maar ook als je ....

 • Nieuwsgierig bent wat jouw verlangen nu in de wegstaat
 • Je een onbestemd gevoel hebt
 • Je een te vroeg overleden broer of zus hebt
 • Je traumatische dingen mee hebt gemaakt, zoals ziekte, ongeluk of seksueel misbruik
 • Er een geheim in je familie is (dat weet je natuurlijk niet, maar je hebt wel zo’n gevoel)
 • Jouw roots afkomstig zijn vanuit een ander land (verhuizing of adoptie)
 • Je moeder een miskraam heeft gehad
 • Je moeder tijdens jouw zwangerschap intense dingen heeft meegemaakt
 • Een van jouw ouders tijdens je opvoeding (emotioneel) afwezig was

"Ik ben super dankbaar voor de ervaring en het vertrouwen en verbinding die jij legt. Door jouw puurheid nodig jij mij uit om hetzelfde te doen"

"Sanne voelt goed aan wat iedereen nodig heeft en past hier de opstelling op aan zodat iedereen op een ander niveau zijn patroon kan doorbreken"

review systemische opstellingen
opsteller sanne van paassen

hi, ik ben sanne

De 'opsteller' of coach tijdens deze dag. Maar behalve deze rol, ben ik vooral Sanne. Als ik mezelf in vijf woorden zouden moeten omschrijven zeg ik: positief, creatief, avontuur, buitenmens en vrij.

Mijn roots als boerendochter en mijn tijd als topsporter hebben mij gevormd tot wie ik ben. Door mijn topsportcarrière ben ik al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met persoonlijke ontwikkeling en ervaren dat je hiermee het verschil maakt als je impact wilt maken op de wereld.

Daarnaast ben ik schrijfster van de bestseller: het leven, dat is pas topsport en host ik de Peak Performance Podcast.

Tevens zal ik jullie tijdens deze dag meenemen naar mijn eigen bosperceel waar ook een mountainbike track voor kinderen op ligt.

Ondertussen heb ik al ruim 250 mensen mogen begeleiden met opstellingen en heb ik al ruim 1000 mensen mogen coachen naar hoe zij voluit en vol energie hun eigen koers kunnen bepalen. #peakperformance.

Reacties van je voorgangers! 

"Zelfs als representant is deelname aan een opstellingendag waardevol en de openheid van de deelnemers raakte me"

review systemische opstellingen

"Deze dag was baanbrekend. Sanne droeg de groep."

review systeem opstelling
familieopstellingen met sanne van paassen

Kom naar de opstellingendag

Krijg meer tijd en energie voor de dingen in je leven die écht belangrijk zijn.  

... en zeg DOEI tegen jouw oude patronen (waar je jezelf misschien niet eens bewust van bent) die jou nu tegenhouden.

Is het NU tijd om echt trouw te zijn aan jouw eigen koers?Doe dan nu mee. 

Zeg JA tegen jouw toekomst en schrijf je in!

Bonus: masterclass claim jouw plek t.w.v. €79,-

Nadat je hebt ingeschreven hebt ontvang jij ook de masterclass claim jouw plek door inzicht te krijgen in jouw familiesysteem. Hierdoor krijg je inzicht hoe opstellingenwerk werkt.

Meest gestelde vragen

Moet ik mezelf voorbereiden op deze opstellingendag?

Het simpele antwoord is: nee. Je hoeft niets voor te bereiden. Ik zal je deze dag begeleiden bij het vinden van de juiste vraag. Daarnaast zal ik jou en de rest van de groep begeleiden in een fijne en veilige setting. Je zult ook merken dat er tussendoor tijd is voor luchtigheid, grapjes en uiteraard gaan we de natuur.

Praktisch is het fijn om soepele kleding aan te doen en laagjes aan te hebben. Neem sloffen of een extra dekentje mee. Het kan zijn dat je ervaart dat de temperatuur wisselt. Daarnaast kan jij het waardevol vinden om een notitieboekje mee te nemen. 

Hoe werkt een familieopstelling?

Het is heel lastig om daar exacte woorden aan te geven. Zoals een deelnemer pas zei: 'iedereen zou dit gewoon mee moeten maken, om te ervaren hoe de energie om ons heen ons eigen systeem wordt beïnvloed'. Dit is precies hoe het werkt: we zijn allemaal verbonden met een groter geheel. We zijn verbonden met verschillende systemen. Maar sta jij echt op jouw plek binnen dit systeem? Of word jij beïnvloed door het systeem, waardoor jij misschien wel onbewust wordt tegengehouden. Dit wordt de onderstoom genoemd.

Praktisch is het fijn om soepele kleding aan te doen en laagjes aan te hebben. Neem sloffen of een extra dekentje mee. Het kan zijn dat je ervaart dat de temperatuur wisselt. Daarnaast kan jij het waardevol vinden om een notitieboekje mee te nemen.

Wat is het verschil tussen een vraaginbrenger en een representant?

We werken altijd met een vraag van de vraaginbrenger - ik zal je altijd begeleiden om de juiste vraag te vinden-. Vervolgens stellen we representanten op en zij zullen zichtbaar maken wat er op zielsniveau speelt.

Je wordt niet voor niets als representant gevraagd. Ook dan zullen jouw eigen thema's geheeld worden. 

Tijdens de dag is er plek voor ongeveer zeven opstellingen. Voor diegene die voelt dat het tijd is voor een opstelling, zullen we een opstelling begeleiden. Je mag er altijd vanuit gaan dat er datgene gebeurt voor jou wat de bedoeling is. 

Hoe werkt dat buiten opstellingen doen?

Gedurende dag zullen we ook naar buiten verplaatsen richting mijn bos of op een andere plek in de natuur. Ik geloof erin dat je antwoorden vind in beweging, vandaar dat we dus ook naar buiten gaan. We starten en eindigen binnen. 

Waar vinden de opstellingen plaats?

Vanaf mijn locatie in Vlierden - nabij Helmond. Laat het mij weten als je een overnachtingsplek zoekt, dan kan ik je deze natuurlijk aanraden!

Is het mogelijk om dit te combineren met coaching?

In al mijn programma's bied ik ook een familie opstelling aan, omdat ik gezien heb dat hier meestal het probleem wordt ontworteld. Dus je kan er ook voor kiezen om deel te nemen aan het #opkoerz traject of de Peak Performance Games. 

En...... bij de uitcheck krijg je de optie om een eenmalige coachcall erbij te boeken om de opstelling te integreren. 

Ik vind het spannend en durf eigelijk niet....

Dit is een veel gehoorde opmerking en ik begrijp je helemaal! Ik krijg altijd van de deelnemers terug dat ik in no-time een veilige bedding neerzet voor een groep onbekenden mensen. Je zult merken hoe snel je samen de diepte in gaat. Daarnaast vind ik het enorm belangrijk dat ik jou altijd in jouw waarde laat.  Ik zie jou, ik hoor jou en ik ben ervoor jou. Ja, ook om je liefdevol te confronteren. 

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Leg eens uit.

STOP MET SCROLLEN, DAT LEIDT TOT NIETS.....

125,-

JA, IK DOE MEE!

Ontdek hoe jij snel tot de kern komt, zodat jij die volgende stap zet in jouw koers, jouw leven. Je ervaart wat er nu in de weg staat en weet de eerste beweging te maken. Daarnaast kom je in verbinding met je lichaam.

Meld je nu aan en ontvang meteen toegang tot de bonus modules over hoe jij nog krachtiger je plek inneemt.

review sanne van paassen familie opstellingen

Opstellingen met Sanne van Paassen

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00