Over mij

Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij nu laat zien! Het kan nog makkelijker, moeitelozer en met nog meer winst. In je business en in je leven.

Maar dat wist je natuurlijk al. Het is alleen niet de vraag dat je dit weet, maar dat je dit ook echt gaat doen! 

 

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, peak performance coach en ex-topsporter. Als topsporter was ik al ondernemer.
Ik kwam tot het inzicht wanneer je echt in je dromen geloofd, je tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt. Deze mindset die ik als topsporter had is juist ook essentieel als ondernemer!
Dit ging niet vanzelf. Ik legde de lat hoog, te hoog. Dit was niet handig, want dit zorgde voor fysieke en mentale problemen. Maar dit wist ik om te zetten.

In mijn coaching combineer ik winnende principes uit de wetenschap met de mindset van topsporters. Tijdens mijn sportcarrière dacht ik dat ik aan topsport deed. Het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in combinatie van het behalen van het runnen van haar eigen team en heb behalen van mijn masterdiploma vond ik heel normaal. Maar juist toen ik stopte en het “normale” leven in stapte, merkte ik dat het leven pas topsport, maar juist ook het ondernemerschap, topsport is! De mindset als topsporter kon ik heel goed gebruiken in mijn business. 

Het mooie is, het ondernemerschap is ook topsport. Trainen, discipline, volharding, maar juist ook luisteren naar je onderbuikgevoel. Dan zet jij de mooiste resultaten neer. Maar dat is niet zo makkelijk. Vaak blijven we vol gas doorgaan, misschien wel op de automatische piloot of omdat je het zo gewend bent. Je wilt je doel behalen en werkt daar hard voor.
Maar stel je voor: wat als het anders kan? Of misschien nog wel beter: wat als alles kan. Hoe ziet dan je leven eruit?

Ik geloof er echt in dat jij je bedrijf en leven zo kan inrichten als jij echt wilt. Het kan nog moeitelozer, makkelijker en sneller. Je kan je eigen spelregels bepalen en daar help ik je graag mee. Zodat jij nog meer winst behaald. Zowel financieel als op persoonlijk vlak.
Ik help mensen die de lat -net als ik- altijd hoog leggen. Met mijn open, eerlijke en nuchtere blik, help ik ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren, hun eigen koers te varen en hun dromen te verwezenlijken. Je weet vaak wel wat je mag doen, maar hebt net dat duwtje in de rug nodig. Als peak performance coach help ik je daar graag bij!

Wat je nog niet over mij wist….

Z

Commentator Eurosport

Z

Wereldbeker winnares veldrijden

Z

Boerendochter

Z

Coach van topsporters in de autosport, wielersport en paardensport

Z

Marathon finisher

Z

Koffielover

Opleidingen & Cursussen

Bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen

Master Management and Economics

De Nieuwe Coachopleiding - Dolly Heuveling van Beek

Mastermoves - Eelco de Boer

ActionType - Totaal Coachen

Natuurvoedingsadviseur - Civas

Presentatie masterclass - Lisa Portengen

Vrijheid Vastgoed Workshop - Martijn van den Berg

Samengewerkt met:

Stop met scrollen, dat leidt tot niets!

Laten we even bellen om kennis te maken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00