...

“Ik realiseerde mijn droom, ik stond op dat podium. Maar toen kwam dat stemmetje: Is dit het nou?

Hieronder lees je het verhaal van een boerendochter en ex-topsporter die vanuit haar ‘doen-modus’ en ‘gaan-met-die-banaan-mentaliteit’ heel ver is gekomen, maar heeft ontdekt dat juist door deze parels te combineren met rust, een flinke dosis dankbaarheid, zelfliefde er een bruisende energie ontstaat die onstopbaar is. Verlang jij dit ook of gewoon nieuwsgierig? Lees dan verder….

Ik weet het nog goed. Daar stond ik op het hoogste schavot op het podium. Het moment dat ik de wereldbeker veldrijden won. Er stonden honderden mensen voor mij, het Wilhelmus werd gespeeld, ik stond te rillen van de kou met de prijs vastgeklemd in mijn handen.

En toen schrok ik van de twee gedachtes die ik had: (1) ‘Is dit het nou?’ Voelt het nu zo om de wereldbeker te winnen? Er is niets verandert, ik ben en blijf Sanne van Paassen. En (2) ‘What’s next?’ Wat is mijn volgende doel?

Eerlijk. Ik schrok van deze gedachtes. Want dit was een droom waar ik lange tijd naar toe had gewerkt. En toen was het resultaat daar en was ik teleurgesteld hoe ik mezelf voelde. Had ik hier nu  al die tijd voor naar toegewerkt? 

Maar…. Ik luisterde niet naar deze stemmetjes. Sterker nog ik behaalde destijds ook nog ‘even’ mijn master diploma. Ik bleef gas geven en focus op het doel wat ik jaren daarvoor had gesteld. Het zal je niet verbazen dat mijn lichaam uiteindelijk op de handrem heeft getrapt. Uh… gestampt. Ik kon echt niet meer fietsen. Zelfs niet op de gewone fiets.

Deze blessure was een hel. De details zal ik je besparen. Maar het duurde maar liefst 1,5 jaar om te revalideren – en gelukkig is mijn vriend nog steeds bij mij. Ik was echt in strijd met mezelf. Ik leefde mijn droomleven – voor de buitenwereld-, maar diep van binnen voelde ik aan alles dat ik iets anders met nog meer betekenis te doen heb. En dat is precies waarom ik op jonge leeftijd gestopt ben met mijn sportcarrière. Ik voelde dat ik een andere koers mocht bewandelen, waar ik nog gelukkiger van werd. 

Want weet je? Het gaat niet om winnen. Om keer op keer als eerste over de streep. Het leven gaat werkelijk om iets anders dan steeds de beste te zijn. Want even eerlijk: succesvol zijn is niet zo moeilijk. Een doel stellen, focus en je gaat ervoor. Maar dat je echt op jouw manier van het succes geniet, je duurzaam wint op alle fronten en ook nog eens enthousiast word van je werk. Dat is wat anders! En dit is precies waar ik nu blij van word om jou hierbij te helpen. 

Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen

Van topsport naar business…. Door deze heftige blessure en helse tijd heb ik echt moeten ontdekken hoe ik van volle bak aan, snel en eenvoudig kan schakelen naar volle bak uit. Dat was echt een zoektocht en eerlijk ook echt een hel. Maar ik besefte dat precies dit, daar veel ambitieuze ondernemers ook tegen aanlopen. Dat is de reden waarom ik nu doe wat ik doe. 

Omdat ik aan alles voelde dat het niet mijn grootste missie was om topsport te leveren heb ik mijn eigen business opgebouwd. Binnen no-time stond mijn bedrijf waarbij ik aan de ene kant sterke leiders begeleid hoe ze voluit op basis van hun eigen spelregels nog meer hun eigen koers bepalen en aan de andere kant ambitieuze ondernemers duurzaam winnen op alle fronten zodat ze volop genieten van het leven. Want zoals ik al zei: succesvol zijn is niet zo moeilijk. En dat doe ik nu dus ook op basis van mijn eigen spelregels 😉 (zodat ik een bedrijf heb gebouwd, waarbij ik niet eens het gevoel heb dat ik werk). 

Ik leef echt mijn droom. Ik werk met de allerleukste klanten, doe dat op een manier die echt bij mij past en maak een mega impact op de mensen waarmee ik werk. Ik word zo blij van de groeisprongen die iedereen zet! Dit zorgt ervoor dat ik na een dag werken met nog meer energie naar huis ga, dan dat ik al op stond (en eerlijk in de ochtend is ie al erg hoog!). Naast mijn business heb ik genoeg tijd voor mezelf, mijn vriend en ga ik veel wandelen met onze hond. Natuurlijk ben ik nog steeds een fanatieke hobby fietser en ga ik graag op avontuur.   

Wat voor mij het aller belangrijkste is dat ik mijn eigen spelregels bepaal, want dan win je altijd 😉 Ik ben en blijf een ex-topsporter. En tja, als jij je eigen spelregels mag maken, hoef je nooit vals te spelen.

Wat dat betekent? Ik ontvang mijn klanten in mijn kantoorbos en ga met ze op avontuur. Vaak op de mountainbike, of wandelend. En nee, als jij nu denkt. Sport, daar heb ik de afgelopen 8 jaar geen tijd voor gehad. Dat is geen excuus. Het bewegen is voor mij een manier om mijn kantoor te vergroten 😉 Zie het als mijn speelveld.  En ja, ik zorg ervoor dat jij ook kan praten. Dus ik pas me graag aan aan jouw tempo.
Dus als je nu al geïrriteerd bent dat je moet gaan bewegen, dan is dat de grootste trigger om juist even een call met mij in te plannen.

waarom uit je comfortzone komen
Sturen op gevoel
Ontdek wie jij altijd al bent geweest

Leef jouw diepste verlangens, leef jouw volste potentieel, op een manier die bij jou past. 
Hard werken, actie, vooruit. Dat zijn dingen die ikzelf goed kon, maar dit ging ook ten koste van zowel mijn fysieke en mentale gezondheid. Onbewust stapte ik in een bewijsdrang…. De afgelopen jaren na mijn commerciële master heb ik me volop verdiept en ontwikkeld hoe je op duurzame transformaties maakt. Niet alleen mentaal, maar dat er ook shifts plaats vinden om emotioneel en energetisch niveau.

In mijn werk pas ik onder andere systemisch werk, trauma release, lichaamswerk en energetisch werk toe.

Wat je over mij moet weten….

Z
​Liever spring ik (met jou) uit het vliegtuig, dan dat ik onder een systeemplafond werk. Dus: be prepared.
Z
Ik heb schijt aan anderen en volg echt mijn eigen koers.
Z
Van nature ben ik druk vol energie – andere zouden zeggen dat ik ADHD heb, maar ik houd niet van labels. Maar ik heb geleerd dat door te relaxen ik nog beter presteer.
Z
Kan anderen echt doorzien en zie altijd wat hun grootste potentieel is.
Z
Mijn sterke topsport mentaliteit heb ik niet alleen ontwikkeld tijdens mijn sportcarriere, maar dat begon echt al wel bij mijn opvoeding op de boerderij.
Z
Ik had altijd een hekel aan zweverig gedoe, totdat ik ontdekte dat dit echt niet zo zweverig is en juist de missende schakel in de meeste coachingstrajecten
Z
Je gaat echt een hekel aan mij krijgen. Ik ben rechtdoor zee, zeg wat ik zie en haal je echt uit je comfortzone
Z
Je kan mij horen bij Eurosport als commentator bij het veldrijden en ben verbonden aan Team NL waar ik de toekomstige F1 coureurs begeleid om topprestaties te leveren

Mijn visie op succes

Succesvol zijn is niet moeilijk. Een plan maken, gas erop en gaan. Maar grote kans dat jij succesvol bent op een manier waarvoor jij een te grote prijs betaalt en dat je merkt dat je nu niet meer enthousiast wordt van het bedrijf dat jij nu runt. 

Het gaat er juist om dat jij duurzaam wint op alle fronten! En dat je geniet van je succes in je werk, je geliefdes, je partner, je kinderen, je vrienden of…….. En dat je dit ook precies zo doet op een manier waar jij blij van wordt! En dat betekent niet dat je minder hoeft te gaan werken 😉 Sterker nog, ik geloof niet in met pensioen gaan. Maar dat jij jouw eigen spelregels gaat toepassen en echt voluit geniet van het leven. Zodat jij zakelijk wint, zonder dat jij privé verliest.

Ik geloof erin dat jij tot nog meer in staat bent dan jij nu laat ziet! Dat jij nog meer de regie mag nemen over jou leven en business op jouw manier.  

Vraag die ik vaak hoor:

Ben ik wel een winnaar? 

Mooie vraag, want ik word er blij van om met winnaars te werken! Omdat zij niet alleen zeggen dat ze actie willen ondernemen, maar die acties ook echt nemen. 

Als jij voelt dat jij een winnaar bent, dan ben jij ook winnaar! Daar mag je in vertrouwen. 

En als je nog een beetje twijfelt, maar wel weet:’ ik wil er alles aan doen om een winnaar te zijn!’. Volgens mij ben je dan ook al een winnaar, maar mis je misschien net die essentiële stappen. De enige manier om erachter te komen of ik jou ook als een winnaar zie, is om een call in te plannen. 

PS. Ik werk niet met mietjes. 

mountainbike coaching

En nu naar jou

Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij nu laat zien! Het kan nog makkelijker, moeitelozer en met nog meer winst. In je business en in je leven.

Maar dat wist je natuurlijk al. Het is alleen niet de vraag dat je dit weet, maar dat je dit ook echt gaat doen!

Waar wacht jij op? 

 

Samengewerkt met:

Stop met scrollen, dat leidt tot niets!

Laten we even bellen om kennis te maken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00