Over Sanne

De snelle versie

  1. Ex-topsporter en wereldbeker winnares veldrijden
  2. Peak Performance Coach waarbij ze ondernemers, business leaders en topsporters begeleidt om topprestaties neer te zetten.
  3. Gek op de natuur, sporten, lekker eten en investeren (aandelen en crypto).
  4. Interviewt voor de Peak Performance Podcast inspirerende mensen die topprestaties hebben neergezet. 
  5. Dol op social media.  

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte, een van de heftigste periodes uit mijn leven.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal was ik een wrak. Vork, hooi; je snapt ‘t. Ik legde de lat enorm hoog. Te hoog. Tijd voor rust. Lang verhaal kort: ik kwam er weer bovenop. Door mijn mindset te veranderden kon ik weer genieten van mijn leven. Ik had namelijk een droom: weer koersen. Maar wel op míjn manier! Ik leerde luisteren naar mijn lichaam en vertrouwen te hebben. Ik zette mijn eigen team neer en verzamelde mensen om me heen die mij energie gaven. Mijn allergrootste overwinning: terugkomen van deze heftige blessure!

In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Ik leerde mezelf op andere vlakken kennen, ontdekte mijn ‘flow’ en voor ik het wist had ik een manier gevonden waarop ik zowel mijn maatschappelijke als sportieve dromen kon najagen. Wauw, wat een levenslessen. Dit voelde goed!

Deze ervaring gunde ik meer mensen en het leek me fantastisch om mijn verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Inmiddels help ik anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Met mijn open, eerlijke en nuchtere blik, leer ik ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren, hun eigen koers te varen en hun dromen te verwezenlijken. Dit doe ik door middel van gratis tips, 1 op 1 coaching, lezingen en workshops waarbij sport als metafoor wordt gebruikt, events en lezingen. Ik kan niet wachten om ook met jou aan de slag te gaan!

ook is sanne van paassen te horen als commentator bij Eurosport

Neem vandaag contact met me op

Omdat je niet alleen wilt demarreren, maar ook wilt excelleren.
En omdat jij snelle en duurzame resultaten wilt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden


Nee, dank je!

Contact
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00

Pin It on Pinterest