...

Energieke Spreker Sanne van Paassen

Als ex-topsporter en peak performance coach laat zij het publiek écht in beweging komen!
Sanne combineert haar keynotes graag met een inspiratiesessie op de fiets.

Op podia

Sanne van Paassen is een energieke spreker. Zij spreekt op events, seminars en bij bedrijven over de onderwerpen waar zij erg enthousiast over is, namelijk: persoonlijke ontwikkeling, vitaal leiderschap, mentale training, ideale prestatietoestand, ondernemen is topsport. Wil jij ook echt in beweging komen tijdens jouw event? Dan geef zij ook graag mentale training op de fiets.

In haar talks brengt zij het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging! Het publiek voelt zich na haar talk energiek en wil direct de volgende stappen om nog meer vol energie hun doelen te realiseren. Het publiek weet hoe ze in actie mogen komen en hun mindf*cks kunnen tackelen.

Sanne mengt haar jarenlange ervaring als topsporter, het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden en haar ervaring als ondernemer met verhalen en sprekende voorbeelden. Zij houdt van concrete tips, is nuchter en brengt het publiek letterlijk in beweging.

  • Een presentatie duurt een uur, maar uiteraard kan ik deze aanpassen.
  • Middels een uitgebreid kennismakingsgesprek pas ik mijn presentatie aan op jullie wensen.
  • Mijn tarief zit rond de €1.750,- per opdracht. Dit is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

O.a. Rabobank, Defensie, Obvion, ASML, Het NIC, Movico en Voort gingen je voor.

 

 

Sanne bruist! Ze knalt van het podium én ze weet hoe ze het publiek kan raken. Een jong, groot talent met veel ambitie, dat moet wel aanstekelijk werken voor jouw publiek, toch?

Lisa Portengen

Spreker en Auteur

Sanne heeft onlangs, bruisend van de energie, een presentatie op maat gegeven op het eerste wielerevent voor de klanten van Ctac. Resultaat: alleen maar lovende woorden van onze klanten over het event, er is nu al besloten dat er volgend jaar een vervolg komt! Ik raad iedereen aan om Sanne in te schakelen om samen met haar in beweging te komen! 

Cor van der Linden

Manager Operation Customer Care

Mijn podcast luisteren? Beluister ze hieronder.

In de Peak Performance Podcast interview ik inspirerende gasten zodat jij nog meer vol energie topprestaties kan leveren! Op jouw manier.

patronen doorbreken met familie opstellingen

patronen doorbreken met familie opstellingen

Je stapt keer op keer in hetzelfde patroon. Het lukt je niet om die vicieuze cirkel te doorbreken. Of je merkt dat je een enorme bewijsdrang hebt. Of voor je gevoel leef je niet je eigen leven. Luister de nieuwste aflevering van de Peak Performance Podcast over...

Lees meer
Intelligent bewegen – Interview met fabio d’agata

Intelligent bewegen – Interview met fabio d’agata

Je lichaam trapt op de rem. Je hoofd wil vanalles, maar je lichaam strubbelt tegen. Fabio deelt in deze podcast hoe jij bewegen juist kan inzetten voor persoonlijke groei. Door met het sporten je gedrag te veranderen, kan je dit juist ook in het dagelijks leven...

Lees meer
Investeren voor vrijheid – Interview met Susanna Thakoeri

Investeren voor vrijheid – Interview met Susanna Thakoeri

In mijn ogen hoort financiële rust echt bij peak performance. Dat is dan ook de reden waarom ik vastgoedbelegger Susanna Thakoeri heb geïnterviewd. Susanna heeft samen met haar man in vijf jaar tijd een portefeuille van huizen weten op te bouwen waardoor zij beide...

Lees meer

Mijn talks

Een ding is zeker! In mijn talks laat ik het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Als spreker weet ik het energieniveau van het publiek te verhogen en na mijn talk weet iedereen wat hun volgende stap is. 

  • Het normale leven, dat is pas topsport! Hoe kom je energiek de dag door? Enorm praktisch hoe jij nog beter jouw balans vindt. Ik deel mijn ervaringen als topsporter en hoe de overgang naar het “normale leven” is verlopen. Ik deel de lessen die ik als topsporter nu toepas in het normale leven.
  • Klimmen door te dalen. Hoe ga jij met blessures en tegenslagen om? Hoe herken jij je dat de kans groot is op blessures? Ik deel mijn concrete tips van hoe ik terug ben gekomen uit een fysieke burn-out. O.a. hoe je een burn-out voorkomt. 
  • F.O.C.U.S. Hoe kom jij in de ideale prestatiestand? Het normale leven dat is ook topsport! Door de juiste focus en aandacht ben jij nog energieker en succesvoller. De kortste weg naar meer energie en succes. 
  • Vitaal leiderschap. Hoe neem jij de regie over je (werk)dag? Zodat jij vol focus en energie effectief je dag besteedt. Zodat jij zakelijk succesvol bent en na een drukke werkdag vol energie thuiskomt. 

Op 13 september jl. hebben 53 militaire sportinstructeurs een workshop gevolgd van Sanne. Mede dankzij haar uitstekende voorbereidingsvaardigheden (mede door de parachutesprong), enorme gedrevenheid en enthousiasme is onze jaarlijkse bijeenkomst een enorm succes geworden. Al tijdens de voorbereiding krijg je het gevoel dat ze je echt een op maat gemaakt programma wil aanbieden. Sanne BEDANKT!

Sergant S.M.J. Gommeren

Sanne heeft het onofficiële deel fantastisch opgevuld met een boeiend, inspirerend en enthousiast verhaal. Aanrader!

Jeroen van der Vossen

Met haar aanstekelijke enthousiasme en natuurlijke, zelfverzekerde manier van presenteren weet zij een grote groep te boeien. Haar presentatie is een groot succes geworden. Het is een feestje om haar over het podium te zien.

Hans van Maarel - eigenaar Red Geographics

Met haar aanstekelijke enthousiasme en natuurlijke, zelfverzekerde manier van presenteren weet zij een grote groep te boeien.

Hans van Maarel - eigenaar Red Geographics

>>>Check hier meer testimonials op Linkedin

Reactie na teamcoaching

Reactie na lezing en mountainbike clinic

Sanne heeft samengewerkt met: 

Sanne boeken? 

Omdat je opzoek bent naar een energieke spreker voor jouw event.
Laten we dan binnenkort even bellen. 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


 

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00