Energieke Spreker Sanne van Paassen

Ex-topsporter en mental coach laat het publiek écht in beweging komen!

Op podia

Sanne van Paassen is een energieke spreker. Zij spreekt op events, seminars en bij bedrijven over de onderwerpen waar zij erg enthousiast over is, namelijk: persoonlijke ontwikkeling, vitaal leiderschap, mental training, ideale prestatietoestand, ondernemen is topsport. Wil jij ook echt in beweging komen tijdens jouw event? Dan geef zij ook graag mentale training op de fiets.

Sanne mengt haar jarenlange ervaring als topsporter, het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden en haar ervaring als ondernemer met verhalen en sprekende voorbeelden. Zij houdt van concrete tips, is nuchter en brengt het publiek letterlijk in beweging.

Tarief

  • Investering €750,- excl btw, inclusief reiskosten. Maatwerk mogelijk. 
  • Een presentatie duurt een uur, maar uiteraard kan ik deze aanpassen. 
  • Middels een uitgebreid kennismakingsgesprek pas ik mijn presentatie aan op jullie wensen. 

O.a. Rabobank, Defensie, Red Geographics, Movico en Voort gingen je voor. 

Speciale verzoeken op aanvraag. 

 

 

Mijn talks

  • Het normale leven, dat is pas topsport!  Hoe kom je energiek de dag door? Enorm praktisch hoe jij nog beter jouw balans vindt. Ik deel mijn ervaringen als topsporter en hoe de overgang naar het “normale leven” is verlopen. Ik deel de lessen die ik als topsporter nu toepas in het normale leven.
  • Klimmen door te dalen. Hoe ga jij met blessures en tegenslagen om? Hoe herken jij je dat de kans groot is op blessures? Ik deel mijn concrete tips van hoe ik terug ben gekomen uit een fysieke burn-out.  O.a. hoe je een burn-out voorkomt. 
  • F.O.C.U.S. Hoe kom jij in de ideale prestatie toestand? Het normale leven dat is ook topsport! Door de juiste focus en aandacht ben jij nog energieker en succesvoller. De kortste weg naar meer energie en succes. 
  • Vitaal leiderschap. Hoe neem jij de regie over je (werk)dag? Zodat jij vol focus en energie effectief je dag besteed. Zodat jij zakelijk succesvol bent en na een drukke werkdag vol energie thuis komt. 

Sanne heeft het onofficiële deel fantastisch opgevuld met een boeiend, inspirerend en enthousiast verhaal. Aanrader!

Jeroen van der Vossen

Met haar aanstekelijke enthousiasme en natuurlijke, zelfverzekerde manier van presenteren weet zij een grote groep te boeien. Haar presentatie is een groot succes geworden. Het is een feestje om haar over het podium te zien.

Hans van Maarel - eigenaar Red Geographics

Met haar aanstekelijke enthousiasme en natuurlijke, zelfverzekerde manier van presenteren weet zij een grote groep te boeien.

Hans van Maarel - eigenaar Red Geographics

Op 13 september jl. hebben 53 militaire sportinstructeurs een workshop gevolgd van Sanne. Mede dankzij haar uitstekende voorbereidingsvaardigheden (mede door de parachutesprong), enorme gedrevenheid en enthousiasme is onze jaarlijkse bijeenkomst een enorm succes geworden. Al tijdens de voorbereiding krijg je het gevoel dat ze je echt een op maat gemaakt programma wil aanbieden. Sanne BEDANKT!

Sergant S.M.J. Gommeren

HOE KAN IK JOU HELPEN?

MENTALE TRAINING WORKSHOPS

TEAM COACHING

TALKS

 

Samengewerkt met:

 

Contact

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?