...

Let op: voor ondernemers of leidinggevende met minimaal vijf mensen in hun team

Bouw toplevel teams!

Ontdek in deze secret podcast hoe jij niet alleen zelf op topniveau presteert, maar hoe jij ook jouw team naar gouden niveau tilt!


Jij ontdekt drie praktische handvatten die je direct bij jezelf en jouw team kan implementeren voor meer verbinding en topprestaties (natuurlijk!)

Praktisch: je ontvangt toegang tot een secret podcast die je inzicht geeft in de onderstroom

peak performance games
review sanne van paassen familie opstellingen

Over Sanne

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, peak performance coach, schrijfster van de bestseller ‘Het leven, dat is pas topsport’ en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven. Totaal energieloos.

 Als je met Sanne werkt combineert ze haar ervaring uit de topsport – winnares van de wereldbeker veldrijden – kennis vanuit haar universitaire opleiding met systemisch & energetisch werk en coachskills vanuit de top. Haar motto is: het leven dat is pas topsport! En laat jou letterlijk ervaren hoe jij dat op jouw manier toepast, zonder dat jij opbrandt.

Ze kijkt je recht in je ogen aan en nodigt je uit om de allerbeste versie van jezelf te zijn: fysiek, mentaal, spiritueel en sociaal. Als mens en als ondernemer.

Peak Performance Opleiding Sanne

Stop met scrollen dat leidt tot niets!

Als je zover al bent gekomen, dan moet jij jezelf volgens mij maar gewoon aanmelden 😉

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00