Eerder heb ik het gehad over het maken van een gameplan. Waarom is dit zo belangrijk: dit zorgt voor je mindsetprep – een zeer krachtige tool!

Mindsetprep

Een gameplan maak je om ervoor te zorgen dat je vanuit de juiste state of mind in actie komt (de ‘mindsetprep’ dus!). Hierbij wil ik wel zeggen dat er geen highway tot success is. Het allerbelangrijkste is (en blijft!) dat je zelf gaat onderzoeken wat het beste bij je past. Je weet wat je tegenhoudt of wat je kan blokkeren als Het Moment daar is.

mindsetprep

Tools voor mindsetprep

De volgende tools helpen je om in de juiste state of mind te komen, ook als je ergens in het proces uit de flow raakt en je je wilt herpakken: peptalks, powerwoorden, visualisaties en spanning loslaten helpen je daarbij. Lees mijn vorige blogs om hier zelf mee aan de slag te gaan:

Jezelf een peptalk geven

Wat is visualiseren? (+ oefening)

Zo kun je spanning loslaten

Heb jij al een gameplan geschreven om jouw doelen te bereiken?

Neem jij zelf de regie door je eigen gameplan te schrijven? Kom in de ideale prestatiestand om in een prettige flow je doel(en) te realiseren. Je gaat dan op jouw manier winnen!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00