...

Als je plezier maakt, krijg je een lach op je gezicht en ervaar je een energieboost. Daarom deze oefening follow the fun! Want plezier maken is niet alleen belangrijk tijdens de afdaling, maar ook tijdens het beklimmen van de berg.

Oefening follow the fun

Ik daag je uit om dagelijks vijftien minuten echt datgene te doen waar jij veel energie van krijgt. Maak een lijstje van minimaal vijf activiteiten die jij leuk vindt om te doen en die jou energie geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn: dansen, zingen, muziek luisteren, lezen, schilderen, sporten, koken, etc. Schrijf deze activiteiten op en ga ze doen!

Dagelijkse genietmomenten

Door dagelijks genietmomenten in te plannen, dingen te doen waar je heel blij van wordt, zul je merken dat je vrolijker wordt en je een leuker mens bent! Gun jezelf even die tijd en maak die tijd ook. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit, is het slim om tijd in te plannen voor de dingen die je echt leuk vindt.

oefening follow the fun

Viermoment

Ben jij klaar met het beklimmen van jouw berg? Dan is het tijd voor je viermoment: je doel is gerealiseerd en nu is het tijd om het te vieren. Om ervoor te zorgen dat je dit ook echt gaat doen, wil ik je vragen om bij het stellen van je doelen al op te schrijven hoe je het gaat vieren als je ze gerealiseerd hebt. Zo heb je al een afspraak met jezelf gemaakt en voorkom je dat je verder blijft leven op de automatische piloot.

Lees ook: Plezier is de brandstof voor succes

Nu kan het zijn dat je bij het realiseren van je resultaatdoel het beter of minder doet dan verwacht . Maar wat de uitkomst ook is, vier het toch.

Mijn viermomenten voor dit boek zijn bijvoorbeeld:

→ Doel: 5.000 boeken verkopen
• Boven verwachting: vakantie naar Japan
• De verwachting: grote barbecue voor mijn samenwerkingspartners, familie en vrienden
• Onder verwachting: luxe diner samen met mijn vriend

Hoe zien jouw genietmomenten en viermomenten eruit?

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00