Ik ben dol op yoga. Heerlijk om mijn dag met een paar oefeningen te beginnen of juist net voordat ik ga slapen. Ik word er rustig van en merk ook dat ik er soepeler van wordt. Tevens heeft het mij geholpen met mijn blessure. Yoga kan een uitstekende aanvulling zijn voor jouw wielertrainingen! Waarom check dit in mijn video! Tevens laat ik mijn favoriete oefeningen yoga voor wielrenners in deze video zien.

Lees meer over hoe jij als wielrenner het beste krachttraining kan doen. 

Yoga voor wielrenners

Check ook deze video over core stability voor wielrenners. 

Zelf aan de slag met yoga via youtube

Nu wil je natuurlijk zelf aan de slag met yoga! Daarom vind je hieronder een paar van mijn favoriete yogadocenten die je op youtube kunt vinden.

Yoga with Adriene

Dit is de start van een yoga challenge van 30 dagen gegeven door Adriene. Zijn fijne yoga oefeningen gegeven in het Engels. Ook heeft zij andere fijne series. Neem een kijkje op het kanaal van Yoga met Adriene. 

Tara Stiles

Even een paar oefeningen doen voordat je gaat slapen? Tara maakt fijne video’s en sommige zijn best wel pittige. Ze heeft ook oefeningen om jouw core te verbeteren en series met intensieve houdingen. Neem gerust eens een kijkje op het kanaal van Tara Stiles.

Hanneke Avontuur van h’eerlijk leven

Op zoek naar een Nederlandstalige yogadocente? Hanneke geeft heel rustige en simpele yoga oefeningen die fijn zijn om te beginnen, maar ook om te ontstressen! Neem eens een kijkje op het kanaal van Hanneke Avontuur van h’eerlijk leven.

Lees hier meer over mindfulness op de fiets. 

Wat is jouw favoriete yoga docent op youtube? 

Veel plezier met jouw yoga oefeningen!

Sportieve groet, Sanne!

Yoga oefening voor wielrenners

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00