...

Word mijn affiliate partner

Geloof jij ook dat je een steker mindset nodig hebt om je persoonlijke record te verbreken?

Heb jij net als ik een grote passie voor sport? Lijkt het je leuk om een extra inkomstenbron te creëren? Blijf dan even lezen. Want wellicht is het iets voor jou om affiliate te worden. Als affiliate kan jij door het promoten van mijn producten geld verdienen. Ik vind mijn cursus zo waardevol dat ik dit ook graag met jullie wil delen!

Nu heb ik een enorm waardevolle cursus ontwikkeld speciaal voor duursporters omdat ik er in geloof – niet alleen geloof, ook zelf heb ervaren – dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal maakt.  Je hebt een ijzersterke mindset nodig om keer op keer je persoonlijke record te verbreken! Daarnaast is het ook belangrijk dat je ontdekt hoe je jezelf aan- en uitzet, zodat je ook weet hoe je een tandje terug kan schakelen.

Mental Fitness Bootcamp

Door mijn eigen ervaring als ex-topsporter en mijn huidige rol als Peak Performance Coach heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. Dit is de mentale training speciaal voor sporters. In vijf weken tijd ontdek je hoe je de makkelijkste sportieve winst boekt.

Check de Mental Fitness Bootcamp

Wat zijn je verdiensten?

Jij kan middels je eigen kanalen – blog en social media kanalen – de mental fitness bootcamp aan gaan bieden en je ontvangt hier als affiliate partner een fee over. Voor iedere verkochte cursus t.w.v. €49,- ontvang jij als affiliate partner €25,-. En wanneer jij meer dan 100 verkopen realiseert ontvang jij een shoptegoed van €100,- van Futurumshop.

Mocht er uiteindelijk een van de klanten die via jou zijn aangedragen overgaan op 1 op 1 coaching ontvang jij van mij €250,- cash cadeau. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de mensen die mij helpen, ook beloond worden!

Ben jij nieuw met affiliate marketing?

Check dan vooral even dit programma van Jacko Meijaard. Hij verdient inmiddels meer dan €7.500,- per maand middels affiliate marketing. Ook bied ik zelf op mijn blog producten aan en is dit zeer lucratief. In deze cursus ontdek je hoe je affiliate marketing slim kan inzetten.

Hoe werkt dit?

Ik bied mijn programma’s als affiliate aan via Paypro, zodat er duidelijk overzicht is van je verkochte sales en ontvang jij ook meteen je tegoed hiervoor! Vind ik wel zo netjes 😉 Wanneer jij een account aanmaakt bij Paypro kan jij je unieke code aanmaken, zodat wannneer jij mijn programma’s gaat promoten ook de fee ontvangt.

Help jij mij?

Natuurlijk! Ik wil dan vanaf januari maandelijks een call organiseren met vijf geselecteerde bloggers en influencers om te brainstormen hoe jij de verkoop kan vergroten. Als businesscoach heb ik veel ervaring met sales en marketing en hierdoor doe jij ook veel kennis op hoe jij dit kan aanpakken. Deze calls gaan over content, campagnes, blogs, seo etc.

Aan de slag?

Ben jij enthousiast en wil jij aan de slag? Tof!

Hoe het dan werkt?
Stap 1: meld jezelf aan bij Paypro en je kan starten met het promoten 😉 
Stap 2: mail naar team@sannevanpaassen.nl dat jij mijn partner wordt. Dan neemt mijn team contact met je op en kijken we of je bij de vijf geselecteerde hoort waarmee ik persoonlijk zal gaan werken.

Jouw succes is mijn succes!

Met sportieve groet, Sanne

Hi, ik ben Sanne

Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij nu denkt. Maar dat wist je natuurlijk al. Het gaat er alleen niet om dat jij dit weet, maar vooral dat jij dit ook echt gaat doen. Daar heb jij lef voor nodig. 

Lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet. Omdat ik voor de veilige weg koos en bang was wat andere mensen zouden denken. Maar juist toen ik toegewijd de keuzes maakte om vol op mijn eigen pad te vertrouwen realiseerde ik mijn successen. Keer op keer. Eerst als topsporter won ik het wereldbeker klassement veldrijden en later in mijn business. In korte tijd bouwde ik mijn bedrijf uit naar een winstgevend bedrijf.

Ik gun jou dat jij recht op de finish afgaat. Daar heb jij misschien een flinke dosis lef voor nodig. Daarbij help ik je de acties te nemen die bij jou passen, maar ook je onzekerheden te omarmen, zodat vol energie recht op de finish afgaat. Zodat jij nog meer scoort in je business, maar ook in je leven. 

Ik geloof erin dat het leven -en het ondernemerschap- echt topsport is! Zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Ik help je zakelijk winnen, zonder privé te verliezen. 

Het is aan jou, neem jij die volgende stap naar nog meer succes? In je business én in je leven. Are your ready for your next level? Wil jij door je eigen plafond heen breken? Dan ben ik de mentor die je helpt om door te breken.

Sanne van Paassen

Sanne heeft samengewerkt met: 

Heb jij een vraag?

Stuur gerust even snel een berichtje.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00