...

Mijn doel is om jou niet eenmalig te laten winnen, maar juist keer op keer! Dat doe je met winstgevende routines. Voor duurzaam succes is een stevige basis cruciaal. Een sterk fundament houdt in dat je goed voor je eigen energieniveau zorgt. Een ander belangrijk middel is het creëren van winstgevende routines.

Winstgevende routines

Door een bepaalde handeling te herhalen, wordt het uiteindelijk een gewoonte die veel winst op kan leveren. Om een nieuwe routine te ontwikkelen, is het volgens hoogleraar Theoretische Neuropsychologie Jaap Murre belangrijk dat je een nieuwe gewoonte minimaal 40 dagen volhoudt, zodat hij goed in je hersenen slijt. Routines zorgen ervoor dat je niet in patronen vervalt die je niet helpen. Maar hoe weet je welke bij jou werken en welke niet? Ik geef je vier soorten routines die je kunt integreren in je dagelijks leven.

winstgevende routines

Vier soorten routines

Allereerst is er de wekelijkse routine. Door een aantal vaste handelingen aan het begin van jouw week geef je jezelf focus en houvast. Ik laat mijn klanten nadenken over hun intentie van die week. Bekijk ook of je afspraken hiermee in lijn zijn. In mijn volgende blog zal ik hier dieper op ingaan zodat jij ook met jouw wekelijkse routine kan beginnen!

Dan zijn er de ochtendroutine en de avondroutine. Die zijn allebei op hun eigen manier waardevol! Met de ochtendroutine pak je regie over de invulling van je dag. In de avond zorg je juist dat je kunt gaan herstellen.

Lees ook: tips voor een goede mind-bodyconnectie

Verder zijn er zogenaamde mind-body-oefeningen die je gedurende de dag kan doen. Door deze onderdeel te maken van jouw dagelijkse activiteiten, zorg je voor een goede mind-bodyconnectie.

In mijn volgende artikelen geef ik je praktische voorbeelden zodat je hiermee aan de slag kan.

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00