Sanne van PaassenTwee dagen na haar seizoensdebuut op de weg kwam Sanne zondag opnieuw in actie. Ditmaal reed ze een criterium, de Wielerronde van ’t Ginneken in Breda. Met een zeer goed resultaat, want Sanne won de wedstrijd. “Ik was vooraf wel nieuwsgierig hoe het zou gaan”, vertelt ze. “Doordat ik in het buitenland veel op de mountainbike heb getraind, dacht ik totaal geen snelheid in de benen te hebben. Dat bleek gelukkig mee te vallen. In de eerste rondes had ik alleen wat moeite om van voren te komen. Het is even wennen om zo snel met zo’n grote groep door de bochten te vliegen.”

Het ging voor Sanne echter steeds beter. “Al gauw begon ik ervan te genieten, waarna we met zes meiden wegreden en vooruit bleven. Ondertussen begon het te regenen en daarmee was ik als crosser wel in mijn voordeel. Tijdens de premiesprints was ik steeds de sterkste en dat zorgde wel voor vertrouwen. Ik heb nog geprobeerd om alleen weg te rijden, maar dat lukte helaas niet. Daarna vertrouwde ik op mijn sprint en dat kwam goed! Dit voelt echt lekker. Ik merk dat ik lekker rijd en al reuze zin in de winter heb. De komende dagen ga ik even niet fietsen, want ik ga drie dagen naar Lissabon. Rust, daar wordt je beter van. Dat is iets wat ik geleerd heb.”

Foto: Sportfoto.nl

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00