Sanne van PaassenTwee dagen na haar seizoensdebuut op de weg kwam Sanne zondag opnieuw in actie. Ditmaal reed ze een criterium, de Wielerronde van ’t Ginneken in Breda. Met een zeer goed resultaat, want Sanne won de wedstrijd. “Ik was vooraf wel nieuwsgierig hoe het zou gaan”, vertelt ze. “Doordat ik in het buitenland veel op de mountainbike heb getraind, dacht ik totaal geen snelheid in de benen te hebben. Dat bleek gelukkig mee te vallen. In de eerste rondes had ik alleen wat moeite om van voren te komen. Het is even wennen om zo snel met zo’n grote groep door de bochten te vliegen.”

Het ging voor Sanne echter steeds beter. “Al gauw begon ik ervan te genieten, waarna we met zes meiden wegreden en vooruit bleven. Ondertussen begon het te regenen en daarmee was ik als crosser wel in mijn voordeel. Tijdens de premiesprints was ik steeds de sterkste en dat zorgde wel voor vertrouwen. Ik heb nog geprobeerd om alleen weg te rijden, maar dat lukte helaas niet. Daarna vertrouwde ik op mijn sprint en dat kwam goed! Dit voelt echt lekker. Ik merk dat ik lekker rijd en al reuze zin in de winter heb. De komende dagen ga ik even niet fietsen, want ik ga drie dagen naar Lissabon. Rust, daar wordt je beter van. Dat is iets wat ik geleerd heb.”

Foto: Sportfoto.nl

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×