...

Werk met mij

Omdat ik geloof dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt. Leer in deze cursus hoe jij binnen een maand ook mentaal optimaal voorbereid bent op een sportieve prestatie. In deze Mental Fitness Cursus ontvang jij tools en vaardigheden, die jij kan inzetten om jouw sportFLOW te bereiken.

 

Start in oktober!

Exclusieve 1 op 1 coaching on bike. Tijdens het coaching on bike traject gaan wij een korte maar intensieve periode aan de slag rondom een specifiek thema. Het kan dat jij op zoek ben naar meer balans en rust in jouw “normale leven”, sportief gezien meer uit jouw sportprestatie wilt halen -mentaal of technisch- of jouw business een boost wilt geven.

Speciale zomeraanbieding!

Het persoonlijk ontwikkelingstraject in combinatie met sport. Wil jij graag zowel zakelijk succesvol zijn als fysiek fit mét een leuk sociaal leven? Maar vind jij het lastig om alle ballen in de lucht te houden? Tijdens dit traject leer jij welke tools jij kan toepassen zodat jij nog meer vanuit Flow en Fun jouw eigen Koerz kan rijden.

Nieuw traject start in september!

Een mountainbike clinic in combinatie met een Mental Fitness Workshop. Gedurende een dag gaan we aan de slag met mentale training en gaan we dit meteen in de praktijk brengen tijdens de mountainbike clinic. Een toffe gezellige dag waarbij mindset, technische skills, ontspanningsoefeningen en juiste focus centraal staan.

Nieuwe data bekend!

Op zoek naar een spreker voor jouw event of naar een coach voor jouw team?

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00