...

wat zijn cups

Wat zijn cups? Zoals jullie ondertussen misschien al gezien hebben, gebruik ik meestal de maten van cups in mijn recepten. Cups zijn een Amerikaanse maateenheid. Voor mij zijn cups ideaal. Want ik kook en bak meestal op gevoel. Dit wil zeggen dat ik kijk wat ik in mijn koelkast en voorraadkast heb liggen en daar iets lekkers van probeer te maken. Regelmatig had ik een lekker gerecht gemaakt en bedacht ik me achteraf dat ik niet de juiste hoeveelheden had opgeschreven. Niet echt handig als je recepten wilt delen.

Wat zijn cups

Cups zijn voor mij echt een ideale uitkomst. Het is een soort maatlepel, waarmee je makkelijk en snel de ingrediënten in kan afmeten. Ze zijn handig en snel in gebruik. Ik vind het persoonlijk minder werk, dan steeds alles af te wegen. Ik heb zelf deze cups. Deze gaan in de vaatwasser en zijn goed schoon te houden.

Maten cups

Ik kan me ook voorstellen dat jullie geen cups in huis hebben en toch mij lekkere recepten willen maken. Daarom hier de omrekentabel:

  • 1 cup = 16 eetlepels
  • 1/2 cup = 8 eetlepels
  • 1/3 cup = 6 eetlepels
  •  1/4 cup = 4 eetlepels

of

  • 1 cup is 250 ml
  • 1/2e cups is 125 ml
  • 1/3e cup is 85 ml
  • 1/4e cup is 60 ml

Succes met het koken en bakken met behulp van de cups!

Wil jij lekker bakken met cups?

Check dan het recepten van deze sportreep voor sporters.
Of check dit recept van bananenbrood.

Met sportieve groet, Sanne

Laten jullie mij weten wat jullie van mijn recepten hebben gevonden? 

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00