...

Banner-Facebook-750x290

Hoe gaat het met jouw #30voeljefit challenge? Ben jij goed bezig om geraffineerde suikers te vermijden? Heb je jezelf ook verbaasd waar allemaal suikers aan toegevoegd zijn? Jeetje, zelfs aan vleeswaren voor op brood. Hoe verzinnen ze het! Tja, en heb je ook af en toe een lastig moment. Heb je ineens zo’n trek dat je toch de kast in duikt voor iets enorm lekkers, maar niet #30voeljefit proof? Heel herkenbaar! Het is soms zo lastig om jouw gezonde voedingspatroon vast te houden. Vergeet niet, wees lief voor jezelf, want dit hoort erbij! Af en toe gebeurd zo iets…. Hopelijk heb jij dan van jouw snaaimomentje genoten en ga jij dan weer volle bak ervoor om jouw gezonde voedingspatroon vast te houden.

Maar waarom wil jij eigenlijk een gezond(er) voedingspatroon aannemen? Waarom doe jij eigenlijk mee aan de #30voeljefit challenge? Wat is jouw doel?

Heb jij hier al over nagedacht?

dream it you can do it

Doelen stellen

 

Een doel zorgt voor meer focus. Het zorgt ervoor dat je weet waarom jij iets wilt bereiken. Persoonlijk merk ik altijd wanneer ik mijn doel specifiek heb geformuleerd en onderscheid heb gemaakt tussen het resultaatdoel (wat ik wil bereiken) en het procesdoel (hoe pak ik dat aan), mezelf goed kan focussen om dat doel te behalen. (lees: ik doe er alles aan om dat doel te behalen). Om goede doelen te formuleren is het belangrijk dat je ze goed formuleert, ze moeten specifiek, meetbaar, tijdgebonden, acceptabel en realistisch zijn. Meer over doelen kan je in deze blog vinden. Wees kritisch naar jezelf of jouw doelen goed geformuleerd zijn. Weet je, het werkt echt als je hier even goed over nadenkt! Print deze doelenposter uit en ga eens lekker met een kop thee hier over nadenken.

 

Mijn #30voeljefit challenge is geslaagd als: 

Ook ik heb mijn doelen geformuleerd. Zoals jullie misschien al weten doe ik aan topsport en heb ik het afgelopen jaar mijn comeback gemaakt na een heftig jaar vol blessureleed. Ik ben nu hard aan het trainen om mijn oude niveau weer te halen. Deze maand is een belangrijke maand voor mij. De maand van het nationaal en wereldkampioenschap. Eigenlijk komt de #30voeljefit challenge voor mij precies op tijd. Een extra stok achter de deur om mijn doelen te balen!

Mijn doelen 

Droomdoel:

Mijn oude niveau weer behalen; het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden.

Resultaatdoel:

2 kg afvallen, zodat ik mijn ideale wedstrijdgewicht behaal. (Ik sta op dit moment nog niet zo scherp als andere jaren. Een bewuste keuze, omdat ik graag fit mijn seizoen wil doorkomen. Andere jaren heb last van allerlei kwaaltjes, zoals mijn luchtwegen en had ik het snel heel erg koud omdat ik gewoon te scherp stond. Dit seizoen staat vooral in tegen van weer pijnvrij fietsen. Dat doe ik nu, dus nu de focus op de laatste procenten om beterder te worden. )

Procesdoel: 

  • meedoen aan de #30voeljefitchallenge
  • koolhydraten laten staan (behalve op de wedstrijddag en een dag voor de wedstrijd)
  • 6 daags eiwitrijke voeding tot me nemen
  • producten van de koe vermijden in verband met reactie op mijn slijmvliezen
  • zorgen voor ontspanning, yoga en lekker veel me-time

Zo BAM, die staat! Dit zijn mijn doelen. Om specifiek mijn resultaat en procesdoelen te formuleren zorgt voor mij echt voor focus. Ik weet waar ik mezelf om moet richten en wat ik moet doen om mijn doel te behalen. Achteraf kan ik het proces dan ook goed evalueren of ik mijn doel heb behaald.

Ik ben heel nieuwsgierig. Wat zijn jouw doelen voor de #30voeljefit challenge? Wanneer is de #30voeljefit challenge geslaagd voor jou? Door deze doelenposter in te vullen, kan jij jouw doelen formuleren! Ben jij zoekende hoe jij jouw doel kan behalen, vind jij het lastig om jouw procesdoelen te formuleren of wil jij begeleiding hierbij? Neem gerust contact met mij op, ik help je hier graag bij.

Ja, ik wil de doelenposter downloaden.

* verplicht 

Print deze doelenposter uit, ga lekker zitten met een kop thee en neem de tijd om jouw doelen te formuleren. 

 

Succes ermee!

Liefs Sanne

 

eat and feel bioteaful

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

 

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00