...

Wandel Coach Oosterhout

Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

Zeg het ‘IS DIT HET NOU’ gevoel vaarwel,
En ervaar meer energie in jouw lijf,
Rust en positiviteit in jouw hoofd.
Waardoor jij meer geniet van het leven.
Het is mijn passie om te werken met familiebedrijven.

ex-topsporter

Wereldbeker 
winnares veldrijden

Natuur

Coaching is
altijd buiten

Persoonlijk

Praktisch &
doelgericht

156.088 +

Trouwe
podcast luisteraars

Ex-Topsporter

Wereldbeker winnares veldrijden

NATUUR

Coaching is altijd buiten

PERSOONLIJK

Praktisch en doelgericht

156.900 +

Podcast luisteraars

review sanne van paassen familie opstellingen

jij bent tot nog meer in staat dan dat je nu laat zien!

Wil je zakelijk winnen, zonder prive te verliezen? Wil je je persoonlijke record verbreken? Wil je nog moeitelozer je doelen realiseren? Wil je door je eigen plafond heen breken?

Zonder dat je jezelf opbrandt, het ten koste gaat van je relatie, gezin of je eigen gezondheid?

 

Voor winnaars: Peak Performers, ondernemers en leiders in het bedrijfsleven!

Het is mijn passie om met familiebedrijven samen te werken. Is het ingewikkeld om de familiedynamiek los te koppelen van jullie zakelijk succes, is er conflict in het overname proces, is het een uitdaging de implementatie van de nieuwe generatie of heb je moeite om het nieuwe leiderschap doorvoeren in de huidige organisatie, maar ook.....

PS. Heb jij geen familiebedrijf maar merk je dat ik de juiste persoon voor jou ben? Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Waar loop jij tegen aan?

1. Jij bent al erg succesvol, maar jij merkt dat jij een plafond hebt bereikt! Op je "oude" manier loop je vast, levert het niet meer het gewenste resultaat op en zit je  niet helemaal lekker in je vel!

2. Jij voelt aan alles dat jij tot nog meer in staat bent, dan dat jij zelf nu laat zien! Jij bent toe aan de volgende stap in je carrière en wil dit graag realiseren vanuit balans. Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

3. Eigenlijk zou jij heel tevreden moeten zijn. Financieel ben jij erg succesvol! Maar jij komt ’s avonds thuis en denkt: “is dit het nu?” Je mist de voldoening. De passie en energie is weg en je voelt jezelf leeg.

4. Jij hebt zoveel gave ideeën en jij bent met veel toffe projecten bezig. Maar je mist de focus. Niets wordt echt een succes en er komt maar weinig concreets uit je handen.  Je durft die ene stap niet te nemen, want je ziet beren op de weg.

5.  Zakelijk ben jij erg succesvol. Maar privé zit je in een sleur. Je relatie loopt niet echt lekker en hebt net iets te vaak ruzie! Daarnaast mis je de tijd en energie om hieraan te werken.

6. Je werkt hard, maar mist de gewenste resultaten! Je energieniveau zou wel wat hoger mogen, maar ook de cijfers op je bankrekening. Vrijheid was toch de reden waarom jij bent gaan ondernemen, maar juist dit mis jij nu enorm! 

7. Als jij op deze manier door gaat val je om. Je ervaart vage fysieke klachten. Is begonnen met slecht slapen en vermoeidheid, maar nu worden de klachten steeds groter. Jij hebt al van alles geprobeerd, maar deze gaan niet weg.  

8. Jij staat voor een grote keuze, maar jij ziet allerlei obstakels en wil daarom graag met een onafhankelijk iemand sparren voor de juiste stap. Zodat jij je dromen gaat realiseren. 

Door actie te nemen maak je het verschil. Kom samen met mij in actie en ervaar de volgende resultaten:

Z

Meer energie

Z
Meer rust
Z

Meer geluk

Z

Meer verbinding met de mensen die echt belangrijk zijn

Z
Meer focus
Z
Meer winst
Z
Meer tijd
Z

Meer vrijheid

Z

Meer voldoening

Hi, ik ben Sanne

Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij nu denkt. Maar dat wist je natuurlijk al. Het gaat er alleen niet om dat jij dit weet, maar vooral dat jij dit ook echt gaat doen. Daar heb jij lef voor nodig.

Lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet. Omdat ik voor de veilige weg koos en bang was wat andere mensen zouden denken. Maar juist toen ik toegewijd de keuzes maakte om vol op mijn eigen pad te vertrouwen realiseerde ik mijn successen. Keer op keer. Eerst als topsporter won ik het wereldbeker klassement veldrijden en later in mijn business. In korte tijd bouwde ik mijn bedrijf uit naar een winstgevend bedrijf.

Ik gun jou dat jij recht op de finish afgaat. Daar heb jij misschien een flinke dosis lef voor nodig. Daarbij help ik je de acties te nemen die bij jou passen, maar ook je onzekerheden te omarmen, zodat vol energie recht op de finish afgaat. Zodat jij nog meer scoort in je business, maar ook in je leven.

Ik geloof erin dat het leven -en het ondernemerschap- echt topsport is! Zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Ik help je zakelijk winnen, zonder privé te verliezen. 

Ik combineer de topsportmindset met systemisch en energetisch werk, zodat de shift op alle lagen (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) plaatsvind. Dat is duurzaam winnen.

Het is aan jou, neem jij die volgende stap naar nog meer succes? In je business én in je leven. Are your ready for your next level? Wil jij door je eigen plafond heen breken? Dan ben ik de mentor die je helpt om door te breken.

Sanne van Paassen

Reacties van mijn klanten

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is een TOPcoach!

Berry van den Bosch

Ondernemer

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Ondernemer

De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik echt in beweging kwam, in mijn werk maar ook in dagelijks leven! Zo waardevol. Enorme aanrader!

Johan Vermij

Accountant

review sanne van paassen familie opstellingen

 

Samengewerkt met:

 

Gun jezelf de volgende stap om door je plafond heen te breken! 

Voor meer energie, focus en actie!

Stop met scrollen! Dat leidt tot niets. 

Als je zo ver bent gekomen, ben je volgens mij nieuwsgierig. Laten we gewoon bellen!

Omdat je niet alleen wilt demarreren, maar ook wilt excelleren.
En omdat jij snelle en duurzame resultaten wilt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden (NB)

OP WELKE MANIER KUNNEN WIJ SAMENWERKEN?

Het is mijn passie om te werken met familiebedrijven. Lees hier wat ik voor jullie kan betekenen of check alles hieronder:

COACHING VOOR ONDERNEMERS

Duurzaam winnen op alle fronten van jouw leven? Floreren als leider én genieten van jouw privé leven. Tijdens dit exclusieve 1 op 1 traject ontdek jij hoe jij oude patronen doorbreekt en echt jouw eigen plek inneemt als leider.

#OPKOERZ TRAJECT

(Persoonlijke ontwikkelingstraject)
Het is tijd.
Het is koers.
Het is tijd voor de koers van je leven.
Waar wacht jij op?

Merk jij aan alles dat het tijd is om voluit en vol energie jouw eigen koers te bepalen? Diep van binnen weet jij dat jij tot nog meer in staat bent dan jij nu denkt?

familieopstellingen met sanne van paassen

TEAM ONTWIKKELING

Peak Performance implementeren in jouw organisatie? Is het tijd dat jouw organisatie of team op topniveau gaat presteren. Of het nu gaat om teamcoaching of het implementeren van een leiderschapsprogramma, I am in. 

SPREKER

Zou jij het leuk vinden dat tijdens je event het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht? Sanne spreekt graag over “het leven is topsport”, winnen zonder te verliezen of klimmen door te dalen.

familieopstellingen met sanne van paassen

FAMIIE OPSTELLINGEN

Is het tijd dat jij jouw oude patronen doorbreekt? Met jouw mind heb jij al het werk gedaan, maar je merkt dat je niet die duurzame verandering vind? Is het tijd om echt jouw plek te claimen? Dan nodig ik je uit voor een opstellingendag. 

Mijn podcast luisteren? Beluister ze hieronder of lees mijn blog.

In de Peak Performance Podcast interview ik inspirerende gasten zodat jij nog meer vol energie topprestaties kan leveren! Op jouw manier.

Podcast: draag je eigen lot

Podcast: draag je eigen lot

De kunst van loslaten en in verbinding zijn met jezelf, door juist jouw eigen lot te dragen. Luister de podcast of lees de blog over de podcast 'draag je eigen lot'. In de aflevering "ga jij het dragen" van de Peak Performance Podcast wordt de waarde van bewuste...

Lees meer
Verbeter teamdynamiek: Het Belang van Commitment

Verbeter teamdynamiek: Het Belang van Commitment

In de laatste aflevering van de "Peak Performance" podcast onderzoekt Sanne het belang van commitment en de onderstroom in teamdynamiek. Ze begint met de vraag: "Met welk commitment kom jij opdagen in het team waar jij onderdeel van bent?" Dit roept belangrijke vragen...

Lees meer

Stop met scrollen, dat leidt tot niets! Kom in beweging!

Laten we even bellen.

Wandel Coach Oosterhout

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00