...

Door mentale coaching ontdekken de sporters hoe ze zichzelf kunnen overtreffen. Ik zeg altijd: je ontdekt hoe je de makkelijkste sportieve winst boekt! Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van sport.

Wat kan mental coaching voor jou betekenen?

Samen maken we een mentale gameplan zodat jij tot mentale topprestaties kunt komen. In het kort kan mental coaching het volgende voor jou doen.

  • Omgaan met presteren onder druk
  • Motivatie (her)vinden
  • Plezier (her)vinden
  • Meer focus
  • Meer zelfvertrouwen
  • In FLOW (the Zone) komen
  • Bereiken van mentale topprestaties

Kortom alles om jouw dromen en doelen te bereiken!

Mentale training is een verzamel naam voor alle activiteiten die gericht zijn op het leren van mentale vaardigheden met als doel het verbeteren van sportprestaties. In het dagelijks leven wordt dit ook wel ‘psychologische voorbereiding’, ‘mentale voorbereiding’, ‘mentale begeleiding’ of ‘mental coaching’ genoemd.

Sporters doen heel vaak aan fysieke training, snelheidstraining, krachttraining, technische training of tactische training. Maar juist door mentale training boek je de makkelijkste sportieve winst, zodat je je persoonlijke record gaat verbreken. Dat is de reden waarom mentale coaching wordt aangeraden!

Wil jij aan de slag met mentale training?

Dan is de mental fitness bootcamp echt een aanrader! Dit is een online training waarbij je in een maand de tools krijgt zodat je de makkelijkste sportieve winst gaat boeken. Of boek een call als je kennis wilt maken voor persoonlijke coaching.

Dit zijn ook interessante artikelen over mentale training:

 

Aanrader: luister de Peak Performance Podcast. De podcast voor winnaars!

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00