...

Antwoorden vind je in beweging. Het is belangrijk dat we heel kleine stapjes zetten richting onze droom. Welke zaadjes ga jij planten om als droom uit te laten komen in 2021? Hieronder lees je alles over mijn droom: het voedselbos

Mijn droom: het voedselbos

Als je mij als klein meisje zou vragen wat ik wilde worden als ik later groot ben, dan was altijd het antwoord: boerin. Nu heb ik door mijn sportcarriere een ander pad bewandeld en ben ik erachter gekomen dat ik een andere missie. Maar toch kriebelt het ergens…..

Want zoals je misschien wel weet vinden al mijn coachsessies in de buitenlucht plaats. Hoe vet zou het zijn als je dit kan doen vanuit je eigen bos?

Daarnaast lijkt het mij enorm fijn als je in een bos rondloopt en dat je daar meteen je voedsel uit haalt. Voeding is natuurlijk het beste medicijn! En daarnaast is het ecosysteem van het voedselbos een enorme bijdrage aan de natuur.

Ik sta er steeds van te kijken dat we vaak overschatten wat we in een jaar willen realiseren en onderschatten wat we in 10 jaar allemaal kunnen bereiken.

Het begin van mijn voedselbos is gemaakt! Het ontwerp is er en nu is het vooral geduld…… Dit jaar zal ik nog niet de boompjes kunnen aanplanten. De eerste stap is de bodem vruchtbaarder maken, want dat is de basis voor het succes van het voedselbos.

Wil jij een boom doneren in het voedselbos? Check dit hier

Luister hier mijn podcast over het voedselbos

Waarom zou je de podcast luisteren:

✅ Waarom ik zo blij ben met dit bos
✅ Welke stappen ik aan het zetten ben om hiervan een voedselbos te realiseren
✅ Op welke vragen ik nu nog geen antwoord heb (en dat helemaal fine is!)
✅ Hoe ook jij zaadjes kan planten om je dromen te realiseren

Mijn ontwerp

Ben jij nieuwsgierig naar mijn ontwerp? Dat kan ik voorstellen! Hans Appel van Hemelgaard heeft het ontwerp gemaakt. Ik heb zoveel zin om aan de slag gegaan! De eerste twee appelbomen zijn gepland. Eigenlijk zou ik alles het liefste meteen aanleggen (lees bomen planten). Alleen bomen doen het goed op een goede bodem. Dus dit jaar staat eerst in teken van de bodem verbeteren, de (zwem)vijver aanleggen en dan gaan we in november 2021 de overige bomen planten.

VOEDSELBOS VLIERDEN

Tips?

Last but not least. Mocht jij suggesties hebben over mijn voedselbos. Tips hebben over hoe ik het ‘slim en handig’ kan aanpakken, waar je stekjes kan kopen of als jij mee wil denken of een bijdrage wilt leveren aan het voedselbos. Laat dan hieronder even een berichtje.

 

Wat tof is, is dat ik in dit proces een aantal toffe mensen om mij heen heb verzameld die mij helpen en inspireren. Heel het traject is nieuw voor mij. Maar weet je: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan. Daarom wil ik alvast een speciale shoutout doen naar: Hans Appel voor het ontwerp en advies, Robert van Gerven, Nikki en Linda en Miranda. Fijn dat jullie mij hierin supporteren en adviseren.

 

Dank je wel voor het lezen en of luisteren van mijn podcast! En vergeet niet je eigen zaadjes te planten 😉 En mocht jij het tof vinden om een boom te doneren? Dan kan hier (en je ontvangt meteen toegang tot een toffe masterclass op je eigen KOERSPLAN te maken). 

 

De beste wensen alvast voor 2021!

 

Met sportieve groet, Sanne

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00