Yes, mijn eerste aflevering van mijn podcast staat online over de kracht van visualiseren voor sporters!
Al lang liep ik met dit toffe idee rond om een podcast te starten, droom je ergens van, maar nu werd het tijd om het uit te voeren. Soms moet je het gewoon gaan doen! En dat heb ik nu gedaan, want ik wil jou graag inspireren om ook vanuit FUN en FLOW jouw eigen Koerz te gaan varen.

Lees hier meer over hoe jij je doelen realiseert.

Kracht van visualisatie voor sporters

Tijdens de eerste aflevering neem ik jou mee in de kracht van visualiseren voor sporters. Tijdens mijn sportcarriere heb ik zoveel baat gehad bij visualisaties. Het heeft ervoor gezorgd dat ik technisch beter werd en dat ik meer ontspannen op de fiets zat. Maar daarnaast zorgde het voor focus, rust, zelfvertrouwen en nieuwe inzichten. Daarnaast heeft het er aan bijgedragen dat ik weer helemaal hersteld ben van een heftige blessure waardoor ik lange tijd uit de running ben geweest. Tevens neem ik je mee hoe je dit ook kan toepassen in het dagelijks leven.
Omdat ik weet hoe waardevol visualiseren is voor sporters maar ook als ondernemer. Maar dat het ook lastig is om hiermee te beginnen heb ik er een podcast over gemaakt!

>>> Kan jij wel een energieBOOST gebruiken? Download nu deze masterclass zodat jij ontdekt hoe jij naast voeding ook je energieniveau kan verhogen! 

Luister hieronder naar podcast over visualiseren

De podcast kan jij ook luisteren via Itunes, Spotify of Youtube.

Daarnaast kan je ook de podcast luisteren via de app op jouw telefoon. (Ja, er zit een speciale podcast app op jouw telefoon of misschien moet je deze eerst downloaden). Daar kan je zoeken op de Sanne van Paassen Podcast en kan je jezelf abonneren op mijn kanaal. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe podcasts online komen! Dit is erg fijn als jij tijdens het sporten, wandelen of het huishouden naar een podcast wil luisteren.

Wil jij zelf ook aan de slag met visualiseren? Download dan gratis mijn vijfdaagse sport visualisatie.

Download hier de gratis sport visualisatie!
Zodat jij leert de makkelijkste sportieve winst te boeken!

Heb jij het gevoel dat jij klaar bent om de makkelijkste sportieve winst te gaan maken. Dan heb ik daar een speciale training voor ontwikkeld. De Mental Fitness Bootcamp is dan echt iets voor jou!

Veel luister plezier!

Met sportieve groet, Sanne

Nieuwsgierig hoe ik jou kan begeleiden? Wellicht is de Mentale Training voor sporters iets voor jou? Laten we dan even bellen!

visualiseren voor sporters

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00