...

honing

Net voordat ik op trainingskamp ging was ik flink verkouden. Dat is iets wat ik totaal niet wilde, maar ondanks deze thee was ik weer snel opgeknapt. Lekker en is echt goed voor je weerstand! Ben één dag flink snotterig geweest en daarna ging het al flink beter! De ingrediënten van deze thee zijn:

  • Honing: anti bacterieel, ontstekingremmend en bevat antioxidanten
  • Gember: bevordert de stoelgang, ontstekingremmend, helpt het lichaam te ontgiften, bevordert de bloedcirculatie waardoor je het lekker warm krijgt en helpt ook tegen een opgeblazen buik.
  • Zwarte peper: verwarmend
  • Citroen: bevat antioxidanten en vitamines
  • Kaneel: werkt verwarmend

Deze kruidenthee bevat dus veel gezondheid bevorderden ingrediënten. Een goede keuze om deze thee te nemen als je niet helemaal top fit bent!

honing

Bereidingswijze

Rasp 5 cm gember en kook deze 5 minuten in 2 liter water. Laat de thee vervolgens een beetje afkoelen zodat de goede stoffen van de honing en citroen behouden blijven. Voeg vervolgens een dessertlepel honing, snuf peper, het sap van een halve citroen en één theelepel kaneel toe.

Drink deze thee op als je snotterig bent!

Feel Bioteaful!

PS. Een andere tip als je verkouden bent is het gorgelen en spoelen van je neus met zout water. Dit is echt niet fijn om te doen, maar levert bij mij altijd goed resultaat op!

HEB JE DIT RECEPT GEMAAKT? LAAT HET MIJ WETEN @SANNEVANPAASSEN. VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00