...

zuid afrika-5

Op dit moment zit ik op het vliegveld van Port Elisabeth. Ik sta op het punt om weer naar huis te gaan, na drie weken Zuid-Afrika! Wauw, een ervaring die ik niet had willen missen. Eerst afzien tijdens de Cape Epic en vervolgens lekker vakantie vieren. Vakantie zonder fiets. Ik had een roadtrip gepland van Cape Town naar Port Elisabeth, over de populaire Gardenroute. Alleen. Ik heb veel vragen gekregen, waarom ik dit alleen ging doen. Zuid-Afrika is toch hartstikke onveilig? Na wat research te hebben gedaan, vond ik dat ik deze uitdaging best alleen aan kon gaan! Wat bleek? Ik heb mezelf geen moment onveilig gevoeld….. Dus waarom ook niet?

Wat ik tijdens mijn Zuid Afrika reis vooral wilde doen, was bij komen van de Cape Epic, op safari gaan, paardrijden en een township bezoeken. Het bijkomen van de Cape Epic is me gelukt! Ik merkte op het begin dat ik bijna iedere dag toe was aan een middagdutje en dat ik al om 21:00 uur mijn bed ik dook. De laatste dagen had ik veel energie. Ging ik laat naar bed en was ’s ochtends al weer vroeg wakker! Fijn om te merken dat mijn lichaam zo snel hersteld. Ik heb een week niet gefietst. Heb 1 keer hardgelopen, maar dat was misschien wel meer wandelen 😉 Nu merk ik dat ik gewoon weer zin heb om te fietsen! Een goed teken 😉

Een ander voordeel van alleen reizen is dat ik echt even tijd voor mezelf heb. Af en toe vind ik dat enorm fijn! Vele kennen mij als iemand die van gezelligheid houdt. Dat doe ik ook, maar af en toe vind ik het heerlijk om alleen op pad te gaan. Even alles overdenken. Ik merk dat ik als ik alleen ben weer alles helder krijg. Wat wil ik? Hoe gaat ik dat aanpakken? Ook nu weer zit ik vol inspiratie en ga ik komende week weer met een aantal leuke dingen aan de slag!

Wauw, wat heb ik genoten van deze vakantie! Een vakantie zonder fiets! (Dat gebeurd niet vaak bij mij….) Wauw, wat is dat goed om af en toe eens niet te fietsen en goed uit te rusten! Rusten, tja, dat vind ik toch best wel moeilijk! Vakantie is nu over en ga komende periode met veel leuke dingen aan de slag! Dus houdt mijn site goed in de gaten 😉 Nog wel een paar dagen zonder fiets, zodat mijn lichaam goed uit kan rusten.

 

Heb jij ook soms moeite om te rusten? 

 

Ik wil natuurlijk nog graag een paar leuke foto’s van mijn vakantie met jullie delen!

 

zuid afrika-7

Paardrijden, iets wat voor mij leuke herinneringen van vroeger op roept!

zuid afrika-10

Oeps, opletten als je gaat zwemmen!zuid afrika-2

Wijn, wijn en nog eens wijn!

zuid afrika-5

Als je gaat wijnproeven hoort daar ook lekker eten bij!

zuid afrika-2

Op Safari deze gave beesten stoppen. Ik vind ze zo mooi!

zuid afrika-8

Lekker, laten we gewoon eens struisvogel eten!

zuid afrika-7

Chillen!

zuid afrika-6

Oeps, we staan in de weg….

zuid afrika-4Tijdens de safari regende het. Niet heel prettig, maar voor het spotten van de dieren was dat helemaal niet zo’n probleem! Een modderbad, wie wil dat nou niet?

 

Ben jij ook in Zuid Afrika geweest? 

 

Wil je jezelf ook Bioteaful voelen? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse updates van Bioteaful. VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00