Wat leuk! Vandaag kreeg ik de Travel Tag doorgestuurd. Aangezien ik enorm veel van reizen houdt en het mij leuk leek om jou te inspireren met mijn reisavonturen deel ik vandaag de antwoorden van deze Travel Tag. Lizette van het blog de Reismuts heeft deze travel tag bedacht en zij heeft net als ik een grote passie voor reizen! Ik kreeg de tag trouwens Angeliek van de blog Vrouw Wat Ben Jij Mooi doorgestuurd. Veel plezier met lezen! Lees hieronder mijn reis tips. 

Vakantie tips

1 Wat is jouw gelukkigste reisherinnering?

Dat is een lastige om uit te kiezen! Ondertussen al weer een tijdje geleden ben ik naar Patagonië en IJsland geweest. Beide reizen waren geweldig! Mocht ik er misschien een echt kiezen, dan is dat de reis naar Patagonië. Daar zijn we van het zuiden richting het Noorden gefietst. Dit was echt een geweldig avontuur! Het fietsen viel wel een beetje tegen om dat we alleen maar windkracht 6 wind tegen hadden. Maar daardoor een echt avontuur omdat we veel gelift hadden en wij kampeerden in het wild. Echt gaaf!

Nieuwsgierig naar mijn Patagonië avonturen? Check deze blog! 

2 Van welke keuken word je blij?

Italiaanse keuken! Door mijn sportcarrière ben ik vaak op trainingskamp in Italië geweest. Waarbij Toscane echt mijn favoriet was! Heerlijk die verse pasta, goede vis en lekkere cappuccino’s! Dit is een lekkere Italiaanse salade die ik graag maak!

3 Welke films die zich in het buitenland afspelen vind je leuk?

Ai, deze is lastig. Ik ben alles behalve een film kijker. Als ik dan toch iets mag kiezen zijn natuur films over Afrika waarbij je de beesten ziet trekken.

4 Van welk muzieknummer krijg jij vakantiekriebels?

Eigenlijk van geen één nummer. Erg hè? Ik ben totaal geen muziek liefhebber! Ik krijg eerder vakantie kriebels van de zon en als ik vogeltjes hoor fluiten! (Dat is trouwens ook muziek!)

vakantie tips ijsland

5 Welk kledingstuk neem je graag mee op reis?

Altijd een sjaal! Dat is echt een musthave die je mee moet nemen op vakantie!

6 Van welke verzorgingsproducten word je blij op reis?

Tandpasta en zonnebrand! Ik let altijd goed op dat ik me goed in smeer. Doordat ik veel sport gaat het snel met de zon. Dus daardoor is het extra belangrijk dat ik mezelf goed insmeer!

7 Wat doe je op de momenten dat het op reis een tegen zit?

Even lekker sporten. Mijn hoofd leeg maken door te bewegen en vervolgens ga ik naar een kroeg waar ik lekker een kop koffie kan doen. Ik neem mijn notitieboekje mee en ga schrijven. Deze momenten horen bij het leven, dus ook op reis maak je deze momenten mee.

Lees meer over hoe je door te sporten minder stress kan ervaren? 

8 Noem drie redenen waarom reizen jou happy maakt?

Avontuur, het zorgt voor creativiteit en ik laad mezelf echt op! Ow ja, en ik vind het enorm fijn dat ik ook me-time heb met mijn vriend! Ik ben een echte avonturier en plan het liefste niets. Ga het liefst zo op reis! Als ik reis krijg ik  ook vaak inspiratie voor een nieuwe cursus of workshop die ik als Mental Coach geef!

Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe de vakantie tips in de Travel Tag van Miriam en Fariel eruit zien!

Wat zijn jouw favoriete reistips?

Met sportieve groet, Sanne 

Heb jij mijn gratis e-book al gedownload zodat jij vol energie je doelen gaat realiseren?

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00