Transalp met Rob van de Werf Transalp met Rob van de Werf

Daar sta je dan. De start van de Trans Alp. 102 km met 2200 hoogtemeters, van Ruhpolding naar Saalfelden. Het valt me op dat ik zenuwachtig ben, maar niet tot het irritante toe. Soms word ik gewoon gek van mezelf. Vandaag was ik vooral nieuwsgierig.

Nieuwsgierig. Hoe zal het met Rob als duo gaan? Waar staan wij ten opzichte van de anderen? En ben ik echt een blok aan het been? Tja, en wat is de tactiek van de andere duo’s?

De “ik word geduwd tactiek”. Dat is een veel voorkomende tactiek bij de mixedcategorie. Ieuw, dat wil ik echt niet… Moet er niet aan denken, daar voel ik me echt te ‘goed’ voor. Ik wil gewoon op eigen kracht boven komen. Ego, dat ik heb haha.

Vandaag bergop eigen tempo gereden. Riva is nog ver… En op de vlakke stukken, na de twee klimmen, is Rob gaan brommeren. Jeetje, wat rijdt die jongen hard! Gaaf om samen zo te vlammen. Balen, dan sta je daar opeens voor een spoorwegovergang 4 (!) minuten te wachten! Jammer van onze energie, uhh vooral Rob zijn energie. Lees: 40 kilometer op kop rijden in zijn eentje met 36 gemiddeld!

Belangrijkste, vandaag op eigen kracht. Niet geduwd, oké zal helemaal eerlijk zijn. Als ik mijn reep at heeft rob mij een zetje gegeven. Conclusie: eindresultaat 5e op 16 minuten achterstand, lekker gereden, goed duo.

Riva is ver en wie weet zet ik mijn ego nog op zij, zodat we wellicht nog harder kunnen knallen!

Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check hier waarom mentale trainging zo belangrijk is & Check nog hier nog meer oefeningen!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00