Wat een reis, wat een reis gisteren. Ik dacht “doe lekker makkelijk, ik ga met de trein naar Freiburg. Lekker chillen!”. Helaas was dat alles behalve heel chill. Flinke vertraging. De Duitsers waren niet zo blij met mijn fiets… Met mij natuurlijk wel 😉 Mijn fiets mocht niet in de trein die ik had gereserveerd. Anders was het gewoon een rechtstreekse verbinding vanaf mijn zusje die in Düsseldorf woont naar Freiburg. Handiger kan toch niet?

Maar ach, soms gaat het niet zoals gepland. Flexibiliteit, dat is dan het toverwoord. Niet in de stress schieten. Want ach, ik kan er toch niets aan doen! Dit is ook een goede (mentale) training! Aangezien die Duitsers echt Duits zijn…. (tja, je snapt vast wat ik bedoel) en alles volgens de regels moet heb ik er mezelf gewoon aan toegegeven.

Het leuke is dat je altijd dingen tegen komt waar je dan weer vrolijk van wordt! Zoals deze groep zingende jongeren, die speciaal voor mij een liedje kwamen zingen 😉 

 

Vrolijk!De hele dag vertraging gisteren tijdens mijn treinreis. Maar van dit word ik dan weer echt vrolijk!

Posted by Sanne van Paassen on Tuesday, August 11, 2015

In plaats van om 16:00 uur ben ik uiteindelijk om 21:00 uur in Freiburg gearriveerd. Hielke stond daar als op mij te wachten! Na het gezellige ontvangst, was ik de vertraging al lang vergeten. Echt super lief! Vandaag heb ik ook de hele dag samen met Hielke gechilld. Heerlijke voorbereiding. Een flinke goedmaker van gisteren.

Lekker chillen, samen biken en een leuke fotoshoot! Deze muur had ik al een keer eerder gezien toen ik in Freiburg was. Wauw, hier wilde ik echt een keer terug komen voor mooie foto’s. Volgens mij is dat gelukt, check ze hieronder!

Genoeg over vertraging en gave foto’s. Morgen gaan we echt aan de bak! Dan start Trans Schwarzwald, een vijfdaagse mountainbike wedstrijd. Heb daar echt reuze zin in! Ga vannacht nog even goed dromen over mijn koersplan. Wil deze wedstrijd namelijk tactisch goed gaan indelen. Dat wil zeggen, niet iedere dag ‘volle’ bak, zodat ik niet compleet verrot deze wedstrijd afsluit. Wil namelijk vol energie aan mijn laatste weken trainen voor het cross seizoen starten! Wiehoew, dat is al over vijf weken! 

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn avonturen tijdens de Trans Schwarzwald! Tevens ben ik weer aan het filmen =D (mijn gopro was gestolen…)

 

Liefs Sanne

PS. Wat vinden jullie van de foto’s?

sanne van paassen trans schwarzwald specialized bike era sanne van paasssen specialized bike sanne van paassen era sanne van paassen en hielke elferink

 

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00