...

Yeah! Wat voelt dat goed om weer in Toscane te zijn. Na een heel erg lange reis, oeps vliegtuig gemist en vervolgens  een vertraging van 5 uur (het vliegtuig had een lekke band), ben ik toch in Toscane aangekomen. Super fijn om hier weer te mogen trainen. Deze week is een soort test week voor de eerste wedstrijden die ik zal gaan rijden begin juni. Een test week, of mijn benen weer de volle trainingsbelasting aan kunnen. En natuurlijk of ze pijnvrij blijven! Om jullie op de hoogte te houden, zal ik deze week een videodagboek bijhouden… Kijk mee voor trainen in Toscane voor wielrenners.

Nieuwsgierig naar de start van mijn trainingskamp? Een vliegtuig gemist en enorme vertraging. Maar ik ben er uiteindelijk! Kijk hieronder mijn eerste vlog.

Video over mijn trainingskamp in Toscane

Toch is dat ook wel weer een beetje spannend. Spannend, omdat dit weer een nieuwe stap is in mijn revalidatie. Morgen start ik met een trainingsblok, waarbij ik twee keer intensieve blokjes ga doen, rondom het omslagpunt. Daarom ben ik natuurlijk weer nieuwsgierig hoe mijn benen hierop gaan reageren. Daarom heb ik bedacht om komende dagen een video dagboek bij te gaan houden. Hieronder mijn reactie na mijn eerste training. Weer lekker vier uur getraind, 115 km en 1500hm.

Trouwens, wil je op de hoogte blijven van mijn filmpjes? Aboneer je dan op mijn youtube kanaal.

Mentale training is voor sporters erg belangrijk! Ben jij nieuwsgierig hoe jij de makkelijkste sportieve winst kan boeken? Ik kan je door middel van de Mental Fitness Bootcamp bij helpen! Of luister voor meer inspiratie mijn podcast.

Tot de volgende keer,

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan het gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00