Yeah! Wat voelt dat goed om weer in Toscane te zijn. Na een heel erg lange reis, oeps vliegtuig gemist en vervolgens  een vertraging van 5 uur (het vliegtuig had een lekke band), ben ik toch in Toscane aangekomen. Super fijn om hier weer te mogen trainen. Deze week is een soort test week voor de eerste wedstrijden die ik zal gaan rijden begin juni. Een test week, of mijn benen weer de volle trainingsbelasting aan kunnen. En natuurlijk of ze pijnvrij blijven! Om jullie op de hoogte te houden, zal ik deze week een videodagboek bijhouden… Kijk mee voor trainen in Toscane voor wielrenners.

Nieuwsgierig naar de start van mijn trainingskamp? Een vliegtuig gemist en enorme vertraging. Maar ik ben er uiteindelijk! Kijk hieronder mijn eerste vlog.

Video over mijn trainingskamp in Toscane

Toch is dat ook wel weer een beetje spannend. Spannend, omdat dit weer een nieuwe stap is in mijn revalidatie. Morgen start ik met een trainingsblok, waarbij ik twee keer intensieve blokjes ga doen, rondom het omslagpunt. Daarom ben ik natuurlijk weer nieuwsgierig hoe mijn benen hierop gaan reageren. Daarom heb ik bedacht om komende dagen een video dagboek bij te gaan houden. Hieronder mijn reactie na mijn eerste training. Weer lekker vier uur getraind, 115 km en 1500hm.

Trouwens, wil je op de hoogte blijven van mijn filmpjes? Aboneer je dan op mijn youtube kanaal.

Mentale training is voor sporters erg belangrijk! Ben jij nieuwsgierig hoe jij de makkelijkste sportieve winst kan boeken? Ik kan je door middel van de Mental Fitness Bootcamp bij helpen! Of luister voor meer inspiratie mijn podcast.

Tot de volgende keer,

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan het gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×