...

Wat is het geheim om keer op keer topprestaties te leveren?
Hoe kan je keer op keer winnen, zonder te verliezen?

Of je nu succesvol wilt zijn in het bedrijfsleven, op het podium of als topsporter, één van de belangrijkste dingen is dat je een goed team om jezelf heen verzameld. Ze zeggen niet voor niets:
“Achter iedere sterke man, staat een vrouw.
En natuurlijk achter iedere sterke vrouw, staat een man”

Deze uitspraak wil natuurlijk zeggen dat het belangrijk is dat je de juiste mensen om jezelf heen verzameld. Als ondernemers of ambitieuze professional lever jij nooit alleen topprestaties, maar hiervoor heb jij een goed team nodig. In deze blog zal ik je alles vertellen over hoe topprestaties leveren nog sneller en makkelijker gaat.

Wat is belangrijk om topprestaties te leveren?

Voordat ik je alles ga vertellen over hoe jij nog meer topprestaties kan leveren is, wil ik je meenemen wat in mijn ogen nog meer belangrijk is om topprestaties te leveren. Dat is namelijk dat het erg belangrijk is dat jij in de juiste energie zit.

Een hoog energie niveau is echt de basis tot succes.

Het is belangrijk dat jij goed voor je eigen basis zorgt, zoals gezonde voeding, voldoende slapen en op de juiste manier bewegen. Daarnaast is een positieve en energieke mindset echt cruciaal. Op deze manier ga jij echt het verschil maken in je persoonlijke ontwikkeling! Dat is de basis.

Nieuwsgierig hoe jij je energieniveau kan verhogen? Lees alles over hoe jij onzichtbaar energie kan tanken. 

tips om topprestaties leveren te bevorderen

Hieronder deel ik tips hoe jij nog makkelijker en sneller meer topprestaties kan leveren. Zonder dat jij opbrandt maar juist keer op keer topprestaties levert!

1. Het juiste team

Topprestaties leveren doe je samen! Alleen kom jij niet zo ver dan wanneer jij een goed team om jezelf heen verzameld. Waarom niet? Jij kan natuurlijk niet overal even goed in zijn. Maar naast dat heb jij natuurlijk ook niet voldoende tijd om alles alleen te doen.

Ga vandaag dus nog opzoek naar mensen om je heen die jou kunnen versterken! Die jou kunnen helpen, zodat jij sneller kan groeien. Denk niet te groot. Het kunnen al kleine dingen zijn waarvoor jij andere mensen kan inschakelen.

2. De vijf mensen om je heen

Omring jezelf met inspirerende mensen. Jij bent het resultaat van de vijf mensen die het meest dicht bij in je omgeving. Op het moment dat jij veel negatieve mensen om je heen hebt die jou er bijvoorbeeld van weerhouden om je dromen te realiseren, dan wordt jij hier op een negatieve manier door beïnvloed. Het kost je veel meer energie om jezelf hiermee te overtreffen.

Neem liefdevol afscheid van mensen die je energie kosten. 

3. Hulp vragen.

Durf hulp te vragen! Ik kom nog veel te vaak mensen tegen die geen hulp durven te vragen. Maar ga dit doen. Mensen vinden het leuk om jou te helpen! Dit kan zakelijk zijn, maar juist ook in je privé leven. Ga hulp vragen.

Vraag of

 • je een keer bij iemand mag komen eten wanneer jij anders zelf in tijd nood komt.
 • er iemand op je kinderen kan passen.
 • of iemand je mee wilt helpen met klussen.
 • iemand een taak van je over wil nemen op je werk.

4. Besteed uit

Doe niet alles zelf. Focus jezelf echt op datgene waar jij goed in bent. Jij kan niet alles zelf doen. Dat is echt essentieel dat jij gaat uitbesteden. Zodat jij nog meer topprestaties kan leveren omdat jij echt datgene doet waar jij zo goed in bent!

5. Experts

Werk met experts. Ga opzoek naar mensen die nog beter zijn dan jijzelf. Belangrijk: wees hier kritisch in. Ga ook echt opzoek naar net diegene die een aanvulling is op je team. Dus als je gaat uitbesteden, wees dan niet met de eerst de beste tevreden. Dat is enorm belangrijk.

Zelf heb ik hier wel eens de fout mee gemaakt dat ik met mensen heb samengewerkt, die eigenlijk niet over die kwaliteiten beschikte die ik had gehad.

6. Zie het ondernemerschap als topsport

Ik merk dat ik als ex-topsporter het ondernemerschap echt als topsport zie! Niet alleen het ondernemerschap, maar ook het leven zie ik als topsport. Dat verlang ik dus ook echt van mijn team genoten. Dat zij hun werk ook echt als topsport zien en hierdoor dus echt de stappen maken waarna ik opzoek ben. Blijf zoeken naar diegene die echt een aanvulling is en niet dat jij uit noodzaak iemand nodig hebt voor je team.

7. Mastermind

Wordt onderdeel van een mastermind. Dit is echt zo waardevol! Zoek gelijkgestemden om je heen, zodat je samen nog sneller gaat! Als jij nog sneller gaat, dan ga jij eerder die stappen zetten en wordt jij door hen geupleveld. Ik heb al in meerdere masterminds gezeten en ik merk keer op keer dat ik hier zoveel baat bij heb! Doordat anderen jou spiegelen en coachen ga jij nog sneller.

Start nu vandaag nog met jouw eigen winning team.

Start vandaag nog. Blijf niet uitstellen tot net wanneer jij echt hulp nodig hebt. Maar start vandaag al om op zoek te gaan hoe jij je team uit kan breiden. Ook al ben jij geen ondernemer, maar een ambitieuze professional. No worries. Ook jij hebt een heel team nodig. Denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden van je taken thuis. Breng voor jezelf in beeld welke taken je energie kosten, dan mogen deze taken voor jou uitbesteed worden.

Samenvattend hoe jij nog meer topprestaties kan leveren:

 • een hoog energieniveau is de basis tot succes
 • start vandaag nog met het vormen van een team
 • durf hulp te vragen
 • besteed uit
 • werk met experts (doe geen consessies!)
 • omring jezelf met inspirerende mensen
 • wordt onderdeel van een mastermind

Dit waren mijn tips hoe jij met het vormen van een goed team nog meer topprestaties kan leveren. Mocht jij onderdeel willen worden van mijn exclusieve topsport mastermind, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb Club 52-11 opgericht speciaal voor ambitieuze ondernemers die nog meer willen winnen. Ondernemers die meer zakelijk willen winnen, zonder privé te verliezen. Degene die de #1 willen worden van hun niche.

Is dit iets voor jou? Laten we dan even bellen! Of check hier alle informatie over deze mastermind.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. Op zoek naar meer inspiratie? Luister dan mijn podcast of volg mij op Instagram.

pin voor later

topprestaties leveren als ondernemer doe je zo

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00