...

glory sportdrank

Ik heb iets leuks voor jullie! Vandaag mag ik iets leuks weggeven aan jullie, namelijk een proefpakket van GLORY, mijn sportdrank. Voordat ik de winactie uit ga leggen, eerst mijn verhaal 😉

Onlangs was ik weer bij mijn diëtist. Ja, ondanks dat ikzelf een grote passie voor voeding heb, zit ik regelmatig met iemand samen om mijn voedingspatroon onder de loep te nemen. Dit houdt mij scherp. De conclusie mijn laatste gesprek is dat ik voldoende koolhydraten moet eten en dat ik ook tijdens het sporten voldoende koolhydraten binnen krijg. Dit is iedere keer een enorme uitdaging. Maar wel enorm belangrijk, zodat je tijdens het sporten voldoende energie hebt. En wat misschien nog wel belangrijker is, dat je daarna weer snel genoeg hersteld om voor de volgende training/wedstrijd fit te zijn.

team bioteaful -36Sportvoeding tijdens wedstrijden

Tijdens een cross wedstrijd eet ik niets, deze wedstrijd is zo kort (40 minuten). Dan is dat niet noodzakelijk. Tijdens een mountainbike marathon is dit juist wel noodzakelijk. Ik moet zeggen, in wedstrijd verband let ik goed op mijn voeding. Ik weet namelijk dat het tot prestatieverlies lijdt als je niet voldoende eet en drinkt. Ik bereken voordat ik start hoeveel ik moet eten en neem dit dan precies mee. Als dit niet op is, heb ik te weinig gegeten.

 Sportvoeding tijdens trainingen

Op dit moment is het eten tijdens trainingen de uitdaging. Mijn train
ingen zijn op dit moment niet zo lang en vrij intensief. Dan “vergeet” je vaak om te eten. Maar juist dan is het ook belangrijk om goed te eten, om je herstel te bevorderen. Maar waar let je dan op? 

Je lichaam kan 60-90 gram koolhydraten per uur opnemen. In wedstrijden lukt mij dit prima! Met trainingen ga ik voor 40-60 gram koolhydraten. Hierbij is een lekkere sportdrank noodzakelijk. Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een smaakvolle sportdrank en ben uiteindelijk bij GLORY uitgekomen. De smaak watermeloen is mijn favoriet. Ik zorg ervoor dat ik minimaal 1 bidon en een reep/banaan per uur tot me neem.

Mijn tips om voldoende koolhydraten te eten tijdens het sporten: 

 1. Ga voor een lekkere sportdrank.
 2. Check hoeveel koolhydraten jouw favoriete producten bevatten en “bereken” hoeveel je zou moeten eten.
 3. Drink ieder kwartier.
 4. Zorg ervoor dat je minimaal een reep en een bidon met sportdrank per uur drinkt (tijdens wedstrijden nog meer!)

Wat zijn jouw favoriete tips?

sportdrank gloryWinactie

Het leuke is dat ik jullie in aanmerking kan laten komen met deze lekkere sportdrank. Ik mag namens GLORY  5 pakketten weggeven. Deze pakketten bestaan uit:

 • GLORY isotonic Watermeloen
 • GLORY isotonic Appel
 • GLORY bidon

Hoe kan jij mee doen met deze winactie?

  1. Laat hieronder met een geldig emailadres een reactie achter, waarom jij graag dit pakket wil winnen.
  2. Natuurlijk like je de facebookpagina van GLORY en Sanne van Paassen.
  3. Ik vind het extra leuk als je deze winactie deelt op Facebook of Twitter!

Hier kan je makkelijk de Facebookpagina van GLORY liken:

 

De winactie duurt tot zondag 8 november 22:00 uur. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres achter te laten.

Kan je niet wachten en wil je GLORY alvast bestellen? Dat kan via deze link.

 

Als je nog vragen hebt, stel deze gerust in de comments hieronder.

 

Feel Bioteaful!

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Vergeet mij niet te volgen op Facebookinstagram en twitter.

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00