Hoe kan jij nog meer zakelijk succesvol zijn, zonder dat jij (privé) verliest. Thijs Lindhout is serial entrepreneurs en neemt ons in deze aflevering van de Peak Performance mee hoe hij door vallen en opstaan heeft ervaren hoe jij nog meer topprestaties kan neerzetten. Thijs heeft de 100% inspiratie podcast, is mede-eigenaar van de Duurzame Advisieurs en heeft zijn eigen 100% inspiratie theatershow.

In deze podcast neemt Thijs ons mee hoe hij zijn ambities en doelen heeft gerealiseerd, maar ook wat zijn learnings zijn. Een van zijn antwoorden is dat stilte essentieel is om de antwoord te krijgen op de vragen die je hebt. Alle antwoorden zitten namelijk in je. Hoe Thijs dit toepast, maar dat dit ook niet altijd vanzelf gaat, hoor je terug in deze podcast.

>>>Luister ook de podcast met Remco Claassen over hoe jij je hobby kan ontdekken<<<

Ontdek het volgende in deze podcast:

   • Ga ontdekken wat je kernwaarden.
   • Waarom je lichaamshouding zo belangrijk.
   • Focus is essentieel. Gedachtekracht je bepaald je state of mind.
   • Hoe ontdek je hoe je hart kan volgen: stilte.

  Luister hier het interview met Thijs Lindhout


  Je kan de podcast met Thijs Lindhout ook luisteren op Soundcloud, Spotify of Itunes.

  Nieuwsgierig naar Thijs Lindhout?

  Ga dan mee naar de theatershow van Thijs Lindhout of volg Thijs op Instagram.

 • En het leuk is, ik geef kaartjes weg! Wil jij met mij mee naar de voorstelling in Helmond op 4 januari? Deel de podcast met Thijs en tag mij. Wie weet gaan we samen op pad!
 • Bedankt voor het luisteren van deze podcast! Tot de volgende!Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00