Keer op keer succesvol!

Als jonge online ondernemer wist Jeroen Adriaans in korte tijd van Bamigo een succes te maken! Het bedrijf groeide uit naar een omzet van 6 miljoen. In deze podcast neemt Jeroen ons mee hoe hij zijn succesverhaal herhaalt. Op dit moment heeft hij een nieuw bedrijf opgezet waar hij wederom heel succesvol in is. Hoe zorgt Jeroen ervoor dat hij keer op keer wint? Check hieronder wat jij gaat ontdekken in de podcast over succesvol online ondernemen.

>>>Nieuwsgierig naar hoe jij nog meer succesvol kan zijn als online ondernemer? Luister dan ook de podcast met Dolly Heuveling van Beek. <<<

Online ondernemen met Jeroen Adriaans

Luister deze podcast over succes als online ondernemer en ontdek:

– wat je doet als je onverwacht succesvol wordt en uitverkocht raakt
– wat je doet om online succesvol te zijn
– dat het belangrijk is dat je ook breder denkt
– dat een team om je heen hebben enorm belangrijk is om succesvol te zijn
– hoe je keer op keer succesvol bent
– wat succesvol online ondernemen is en hoe je dat doet
– wat nodig is om jezelf als ondernemer te overtreffen

Ben jij nieuwsgierig naar Jeroen Adriaans?

Je kan meer informatie vinden over Jeroen op de website van E-expansion of je kan hem bereiken via Linkedin. Dit zijn de bedrijven waarin Jeroen participeert: kleurenwaaier en Sock Sock.

Luister de podcast over succesvol online ondernemen

Dank je wel voor het luisteren naar deze podcast over succesvol online ondernemen! Mocht je nieuwsgierig zijn naar andere podcasts? Check hier het complete overzicht van de Peak Performance Podcast.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00