...

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat wanneer je succesvol bent, dit jou ook een fijn gevoel oplevert. Succes gaat niet om meer. Succes gaat om gelukkig zijn. Vrolijk zijn en blij zijn met jezelf. Vaak staren we ons blind op ons einddoel en vergeten we hoe we ons willen voelen als je succesvol wilt zijn. Luister in deze podcast alles over wanneer succes niet meer als een succes voelt.

Ik trapte zelf in deze valkuil. Ik won het wereldbeker klassement veldrijden, maar voelde me niet succesvol.

In plaats van dat ik genoot van deze prestatie, bleef ik maar door gaan. Ik wilde nog meer winnen. En ik vond het heel normaal dat ik mijn topsportcarrière combineerde met universitaire studie. Ik ronde tegelijkertijd dat ik de wereldbeker won, mijn master studie af.

Ik was gefocust op het resultaat, maar vergat te genieten van de reis. Je kan jezelf misschien wel voorstellen wat er gebeurt als je dit doet. Ik brandde op. Ik werd letterlijk uitgeschakeld door mijn lichaam. Maar ik krabbelde ook weer terug en zette na mijn topsportcarrière in korte tijd een succesvol bedrijf neer.

Ben je nieuwsgierig hoe ik dat doe?? Luister dan hieronder de podcast.

>>>Luister alle andere podcasts met inspirerende ondernemers en topsporters<<<

Succes voelt niet altijd goed

Ga deze podcast luisteren en ontdek:
– succes is een state of mind
– hoe jij je nu succesvol voelt
– het gaat niet altijd om meer
– welke stap jij nu kan zetten om nog succesvoller te zijn
– als jij jezelf niet gelooft, wie dan wel

Je kan deze podcast luisteren op SoundcloudSpotify of Itunes.

Thanks voor het luisteren en tot de volgende podcast! Om ervoor te zorgen dat jij niet alleen successen realiseert, maar jezelf ook succesvol voelt heb ik een werkboek gemaakt zodat je nog moeitelozer je doelen gaat realiseren. Meld je even aan en ontvang het gratis werkboek. 

Wist je trouwens dat ik een boek aan het schrijven ben over ‘het leven, dat is pas topsport!’. Wil je mij supporteren in het schrijfproces? Dan vind ik het leuk als je het boek alvast pre-ordert.

 

Geniet van vandaag!

 

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

 

PS. Uit ervaring weet ik dat een goed energieniveau echt de basis is voor succes. Helaas is dit bij mij ook niet altijd het geval geweest. Tijdens mijn sportcarriere heb ik veel te veel van mezelf gevraagd. Tot fysieke klachten er aan toe! Maar nu zit ik in een flow. Mijn business groeit hard, ik sta vaak op het podium en mijn website groeit hard. Zo tof. Omdat ik jou dit gun heb ik een de Mindset Bootcamp Masterclass ontwikkeld. De masterclass voor direct meer energie.

masterclass voor meer energie

 

Pin voor later

succes voelt niet goed meer

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00