...

Kiezen om ergens mee te stoppen is voor veel mensen niet zo makkelijk. Want stoppen is falen. Maar… is dat eigenlijk wel zo?

Stoppen is falen

De keuze maken om te stoppen met wat je aan het doen bent, is een kracht waarover veel mensen niet beschikken. De meesten modderen maar wat aan. Jij doet dit echter niet, want jij bent een winnaar. Anders las je nu niet deze blog! De keuze maken om te stoppen is krachtiger dan door blijven modderen. Als je kiest, blijf je trouw aan je gevoel. En als je trouw blijft aan je gevoel en luistert naar je hart, zul je datgene wat je doet moeiteloos kunnen volbrengen. Je zult meer topprestaties kunnen leveren.

Je mag van koers veranderen

Jij hebt namelijk het volste recht om van koers te veranderen. Sterker nog, ik denk dat heel veel mensen moeten veranderen van richting als ze écht willen winnen. Het is vaak spannend om uit je comfortzone te stappen. Je moet durven kiezen.

Lees ook: durf keuzes maken

stoppen is falen

Stoppen is niet falen!

Weet jij eigenlijk wel wat je écht wil? Deze oefening helpt je daarbij. Het is belangrijk dat je je doelen gaat opstellen vanuit jouw kernwaardes en motivatie. Als je hier inzicht in krijgt, zal je zien dat het veel makkelijker wordt om ergens mee te stoppen.

Stoppen is dan een bewuste keus, en zeker geen falen!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00