Vaak leven we door de waan van de dag, we hebben verschillende ‘ego stemmetjes’ in ons hoofd en zo blijven we maar hangen in onze vaste & belemmerende patronen. Wat als we onze mindset zo kunnen veranderen dat we in een lekkere flow komen en meer energie krijgen? We zijn tot meer in staat dan dat we vaak verwachten! Lees hieronder hoe jij meer energie dagelijks leven krijgt.

>>> Kan jij wel een energieBOOST gebruiken? Download nu deze masterclass zodat jij ontdekt hoe jij naast voeding ook je energieniveau kan verhogen! 

Mijn ochtendritueel voor meer energie in het dagelijks leven

De avond voor dat ik naar bed ga start ik eigenlijk al met mijn ochtendritueel, ik neem mijn telefoon niet mee naar mijn slaapkamer, zet mijn wekker één uur eerder en zeg te mezelf: ik wordt morgen vol energie wakker!

Dat uurtje eerder dat ik opsta is een uurtje dat ik gebruik voor mezelf, om even lekker wakker te worden. Concreet:

  • Ik sta op, drink 2 glazen water en fris me even op.
  • Dan ga ik in de woonkamer even rustig mediteren zodat ik echt voel: wat gebeurt er in mijn lichaam?
  • Hierna is het tijd voor mijn guilty pleasure: een hele goede kop koffie.
  • Nu ga ik lekker in mijn dagboek schrijven, alles uit mijn hoofd op papier. Waar ik echt in geloof is om bewust stil te staan bij waar ik dankbaar voor ben, dit doen we vaak te weinig maar dit brengt ons echt in onze hogere energie!
  • Na een stukje schrijven, heb ik een paar affirmaties opgeschreven die ik tegen mezelf zeg om mezelf een soort peptalk te geven!
  • Vervolgens ga ik een stukje lezen: ik hou van lezen!
  • Daarna ga ik 10 minuutjes lekker bewegen, de ene keer zijn het yoga oefeningen, de andere keer ga ik mezelf opdrukken & squads doen of door de huiskamer dansen.
  • Tot slot bekijk ik mijn moodboard, waarop staat wat IK echt wil, hierop visualiseer ik hoe mijn ideale leven eruit moet zien. Het gave hiervan is dat ik dit door de dag heen ook echt ga realiseren!

Na al deze punten begin ik pas mijn dag! Echt voor meer energie in het dagelijks leven. Dit is echt zo lekker want je bent echt helemaal even bij jezelf geweest en kunt met meer energie & focus de dag beginnen.

Kom zelf in actie & start jouw dag met nog meer energie!

Ik daag jouw uit om zelf eens te voelen wat er gebeurd als je tegen jezelf zegt: Ik sta morgen vol energie & focus op! Kijk ook eens of jij een van de bovenstaande ochtend rituelen kunt gebruiken en welke effecten dit voor jouw gaat hebben?

Vergeet niet: Kleine veranderingen, zorgen voor grote resultaten!

Vindt je het fijn om deze tips nog eens te beluisteren? Luisteren naar mijn podcast:

 

Ben je benieuwd naar mijn traject om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen en wil jij kennismaken? Meld je aan voor een kennismakingscall.

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagramof Facebook.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

meer energie dagelijks leven

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00