...

SPORTTIPS

Heb jij het initiatief genomen om lekker te gaan sporten? Wat ben jij goed bezig 😉 Sporten is echt super ontspannend en het levert jou uiteindelijk nog meer fijne voordelen op. Dus het is echt een aanrader! Ik ben in ieder geval verslaafd, maar dat was jou misschien wel duidelijk!

Hieronder heb ik een overzichtje gemaakt van tips voor als je wilt gaan sporten.

#1 Leuke Sport en Geniet!

Allereerste ga je sporten omdat je het leuk vind. Zoek een leuke sport uit en geniet van het feit dat je bent begonnen met sporten! Misschien gaat het op het begin wel niet zoals je had gehoopt. Dat maakt niet uit, dat hoort erbij. Ben trots op jezelf en geniet!

#2  Bouw je basisconditie op

Als je net gaat sporten is het belangrijk dat jou basisconditie op orde komt. Het is niet erg om een keer iets intensiever te trainen, dat is juist erg leuk! Maar je moet niet vergeten dat rustige trainingen juist heel belangrijk zijn! Uiteindelijk zal je door rustige trainingen, beter en harder gaan sporten. Tja, ik weet het. Dit klinkt heel tegendraads 😉 Met het wielrennen zijn bijvoorbeeld de rustige duurtrainingen super belangrijk. Ook techniektraining en krachttraining zorgen ervoor dat je basisconditie goed opgebouwd wordt. Zorg dus voor variatie in je trainingen.

#3 Stel jezelf een doel

Waar ga je voor? Waarom ben je aan het sporten? Wat voor resultaten wil je zien of aan welk evenement wil je deelnemen. Mijn suggestie is om naar een bepaald evenement toe te werken. Dan heb je een doel, een stok achter de deur om te gaan trainen! Uiteindelijk geeft dat echt een kick als je aan dat evenement hebt kunnen deelnemen, met allemaal andere fanatieke sporters. Uiteindelijk wil je alleen maar meer! Let op, zo raak je verslaafd 😛 

#4 Sport met vrienden

Toch super gezellig als je samen met je vrienden of vriendinnen kunt gaan sporten. Dan kun je weer even bijkletsen en je motiveert elkaar. Natuurlijk ook leuk om na het sporten even een drankje te doen. Gewoon, super gezellig!

#5 Sport regelmatig

Zelf vind ik het fijn met het sporten als ik vooruitgang zie. Dat motiveert mij om zo door te gaan. Daarom is het handig om regelmatig te sporten. Plan voor jezelf momenten in dat je gaat sporten en houd jezelf hieraan. Welke avond heb jij in je agenda staan om te sporten?

#6 Lach 😀

Have fun! Sporten doen we omdat het zo leuk is, dus zorg dat er tijdens het sporten een smile op jou gezicht staat.

#7 Geloof in jezelf!

Weet je, jij beschikt over alle kwaliteiten om lekker te sporten! Vertrouwen en geloof in jezelf en dan zul het sporten echt super leuk gaan vinden!

 

Wat motiveert jou om te sporten?

Eat Bioteaful! 

 

 

Wil je jezelf ook Bioteaful voelen? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse tips van BIOTEAFUL.

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00