Sanne van Paassen

Voor winnaars

Exclusieve 1 op 1 Peak Performance Coaching
Voor zakelijke en persoonlijke groei.
Meer energie, succes en voldoening.

Voor winnaars.

Exclusieve 1 op 1 Coaching
Voor zakelijke en persoonlijke groei.
Meer energie, succes en voldoening.

Ik kan je helpen, laten we sparren!

Mental Coach

Verhoog je
energieniveau

Spreker

Voor presentaties
en workshops

1 op 1 coaching

Win.
Zonder op te branden.

Mastermind

Jaartraject
Voor ondernemers

“Antwoorden vind je in beweging! Daarom vinden al mijn coach sessies in de buitenlucht plaats. Op de fiets of wandelend.”

Wil jij samen met mij in beweging komen?  – Mental Coach Sanne van Paassen

To your next level

Je hebt het gevoel dat je heel de wereld aan kan, maar toch lukt dit niet alleen. Jij wilt zowel zakelijk succesvol zijn, als sportief fit mét een leuk sociaal leven. Omdat je de lat voor jezelf hoog legt (misschien wel té hoog), merk je dat je niet altijd lekker in je vel zit. Kort af, chagrijnig, moe, energieloos, leeg, op. Misschien heb jij ook wel vage klachten die onverklaarbaar zijn. Je wilt het graag zelf oplossen, maar diep van binnen weet jij dat jij hulp kan gebruiken.

En als je zo door blijft lopen. Tja, wat gebeurt er dan? Waarschijnlijk weet je dat maar al te goed; óf je komt in een burnout, óf je hebt echt vakantie nodig, óf je wordt chronisch ziek. En één ding is zeker, op deze manier ga jij nooit jouw doelen behalen! Hierbij kan ik jou helpen met mijn cursussen en coaching.

Ook voor mij is dit heel herkenbaar. Tijdens mijn topsport carrière fietste ik ook door mijn universitaire studie heen. Ik behaalde mijn master diploma en won tegelijkertijd het wereldbekerklassement veldrijden. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nóg meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte, één van de heftigste periodes uit mijn leven. Maar gelukkig kwam ik daar bovenop en ben ik er klaar voor om jou te helpen!

Als Mental Coach voor ondernemers en professionals begeleid ik je graag verder. Ben jij klaar voor “your next level”?

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×