...

Hoe zorg jij voor een fijne relatie in combinatie met een succesvolle carrière? Een fijne relatie is echt de basis tot succes! Hieronder vind jij 7 relatie tips hoe jij je relatie kan verbeteren.

Als jij mij al langer volgt dan weet jij dat in mijn ogen een hoog energieniveau echt de basis is tot succes! Maar wat ook een enorm grote impact heeft, is je liefdesleven. Hoe is je relatie? Hoe is de sfeer thuis? Staat je partner volledig achter je of snapt je partner jou niet. Het is zo fijn als je een fijne relatie hebt! Dit scheelt sowieso zoveel onrust aan je hoofd en zorgt ervoor dat jij jouw batterij makkelijk oplaadt.

>>> Kan jij wel een energieBOOST gebruiken? Download nu deze masterclass zodat jij ontdekt hoe jij naast voeding ook je energieniveau kan verhogen! 

Een grote eigenschap van ambitieuze mensen is dat ze snel gaan. Door hun gedrevenheid en enthousiasme zien ze snel kansen waar ze op in springen, uh vliegen mag ik zeggen! Vaak doen ze meerdere dingen tegelijk, zijn ze zakelijk succesvol op meerdere gebieden en dit in combinatie met een druk gezinsleven en hun relatie niet te vergeten!

Alleen zo makkelijk is dat niet. Om een zakelijke carrière te combineren met je gezinsleven en een fijne relatie. En dan ook nog voor een fit en gezond lichaam te zorgen. Ik weet dat van ambitieuze en gedreven mensen een gemeenschappelijke deler is dat je relatie soms ook een uitdaging kan zijn. Omdat we ons doel nastreven, snel willen gaan en snel schakelen, onze relatie soms vergeten. Maar uiteraard, je relatie heeft ook tijd en aandacht nodig!

Geniet jij volle bak van je relatie, sla deze blog gerust over! Tijd is kostbaar namelijk 😉 Jij bent goed bezig en dit is een belangrijke factor voor je succes!

Relatie is de basis tot succes

Een fijne relatie hebben is de basis tot succes. Niet alleen de basis voor succes, maar eigenlijk is dit enorm belangrijk voor een fijn leven. Dat je ‘s avonds thuis komt en letterlijk energie krijgt van je partner, in plaats van dat je partner begint te zeuren dat je weer weg bent. Of nooit thuis bent. Of waarom jij weer zo fanatiek gaat sporten of je andere activiteiten gaat uitvoeren. Waarom ben jij eigenlijk zo gedreven?

Vijf relatie tips voor een fijne relatie

1. Waarom doe jij wat jij doet? Wat is nu echt belangrijk in je leven?
Hoe wil jij later herinnert worden als jij er misschien wel niet meer bent? Als harder werker? Of liefdevolle partner? Grote kans dat jij nu antwoord als liefdevolle partner! Maak er dus prioriteit van om hier aan te blijven werken. Want het is geen vanzelfsprekendheid dat dit vanzelf gaat.

Persoonlijk wil ik als liefdevolle partner, maar ook als een fijn mens herinnert worden die tijd heeft voor mijn geliefden in mijn leven. Sowieso ben ik begonnen met ondernemen omdat ik vrijheid wil en daar handel ik zeker naar! Wanneer er iets met mijn dierbaren is, dan maak ik hier ook zeker tijd voor! Recent gebeurde dit nog toen mijn vriend onverwacht opgenomen werd in het ziekenhuis (gelukkig is hij nu weer fit!). Dan is het zo fijn dat je daar tijd voor kan maken. Het is een keuze die ik zelf maak omdat ik dit erg belangrijk vind!

2. Accepteer elkaar.
Het mooie van twee mensen is dat iedereen verschillend is! Daarnaast bewandelen we allemaal ons eigen pad. Het mooie van een relatie is dat je met elkaar mee mag lopen met elkaars pad. Het kan best zijn dat jij of je partner andere inzichten krijgt waardoor het pad dat je aan het bewandelen bent verandert. Dit is misschien niet altijd even makkelijk voor de omgeving. Het belangrijkste hierin is dat jij elkaar hierin accepteert en waardeert. Wees nieuwsgierig wat deze veranderingen voor jou en je relatie betekent.

In de basis zijn wij bang voor verandering. We beschermen elkaar om te veranderen. Dat is een primaire reactie. Maar stel jezelf nieuwsgierig op voor verandering en stimuleer elkaar hierin! Op dit moment ben ik achter de schermen bezig met een secret project en ik weet dat mijn familie mij hier echt voor beschermt! Zou jij dat wel doen? Waarom zal je dat gaan doen? En als het dan niet lukt? Diep in hun hart gunnen zij mij het beste maar hun primaire reactie is bescherming. Zij willen mij beschermen voor wat er misschien fout zou kunnen gaan. Besef dat dit ook bij jou kan gebeuren. Zo fijn dat mijn partner mij hier in accepteert en waardeert. Hij support mij om mijn pad te bewandelen.

3. Investeer in elkaar.
Wanneer heb jij voor het laatst echt tijd gemaakt voor je partner? Doe samen leuke dingen. Neem niets aan als vanzelfsprekend. Maar blijf tijd en energie in elkaar investeren. Ga juist ook zonder de kinderen op pad! Maak het samen nog leuker! Blijf daten en nieuwe dingen doen en ontdekken. Just for fun.

4. Schakel écht af.
Als jij thuis komt van je werk. Ben jij dan met je aandacht thuis? Ben jij met je volledige aandacht bij je partner of bij je gezin? Of ben jij dan nog met je gedachte op het werk? Als dit laatste het geval is, dan heeft dit zeker impact op je relatie en gezinsleven? Waarvoor ik je wil uitdagen op het moment dat jij thuis komt jij met al je aandacht thuis bent. Stap binnen en op het moment dat jij binnenkomt laat jij je werk los!

5. Verbind.
Maak echt contact met elkaar! Letterlijk en figuurlijk. Verras je partner. Zorg voor elkaar. Maak lol met elkaar en geniet. Maak het vooral niet moeilijker dan het is! Zorg ervoor dat je nieuwsgierig blijft. Wat erg belangrijk is dat jij qua mindset jezelf openstelt voor je partner. Dan verandert je energie en dit heeft een mega impact op je partner.

6. Kloppen jouw mindf*cks wel?
Heb jij het gevoel dat je relatie even niet zo lekker loopt. Sta dan stil bij de volgende vraag: Is dat echt zo? Of zit jij of juist je partner niet zo lekker in zijn of haar vel. Wat ik heel vaak zie is dat we oordelen dat onze relatie niet lekker loopt. Maar als ik dan vervolgens meer vragen stel dan zien we dat juist een van de twee zelf niet lekker in de vel zit. Besef dat wanneer een van de twee zelf niet lekker in de vel zit, dit een enorme impact heeft op je relatie!

Sinds ik hierbij stil sta in mijn relatie merk ik dat wij elkaar veel meer ruimte geven om ons zelf te zijn. Hierdoor geef ik mijn vriend de ruimte die hij nodig heeft en geeft het mij meer vertrouwen om echt mezelf te zijn. Hierdoor twijfel ik niet meer aan mezelf of aan onze relatie. Als je dit doet, geef je de ander echt de ruimte die hij of zij nodig heeft om weer lekker in zijn vel te komen.

7. Ben energiek!
Ik begon mijn blog al dat ik er echt in geloof dat een hoog energieniveau echt de basis tot succes is! Ook in je relatie. Als jij iedere dag uitgeblust thuis komt. Dan heeft dit natuurlijk enorme impact op je relatie en gezinsleven! Maar als jij juist vol energie thuis komt, dan ben jij gewoon een leuker en energieker mens! Zorg ervoor dat je vol energie zit. Dit kan jij doen door de juiste voeding, slaap, beweging en een gezonde mindset.

>>>Kan jij meer energie gebruiken? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Ik wil je uitdagen! Ga komende periode meer energie en tijd in je relatie te investeren! De impact van een fijne relatie is waanzinnig op hoe jij jezelf voelt, maar dit heeft ook impact op je zakelijke successen! Blijf nieuwsgierig naar elkaar! Just for fun.

Zakenpartners & liefdespartners

Ben jij nieuwsgierig hoe anderen succesvolle ondernemers dat doen? Ja?! Dan heb ik iets leuks voor je! Ondertussen al weer een tijdje geleden heb ik John en Jeanet van Lifestyle of Business geïnterviewd voor de Peak Performance Podcast over het geheim voor het runnen van een succesvolle business in combinatie van een fijn liefdesleven. Zij zijn zowel zakenpartners als liefdespartners. Nieuwsgierig hoe zij dat doen? Check de podcast hier.

Geniet van je liefdesleven! Geniet van je eigen groei, maar geniet juist ook van de groei van je partner!

Mocht je eens met mij willen sparren wat ik voor je kan betekenen? Voor jouw persoonlijke groei, zodat jij nog succesvolle bent in je business mét een fijn liefdesleven. Let me know!Dan bellen we snel.

Met sportieve groet,

Sanne

PS. Volg jij mij al op Instagram of Facebook?

relatie tips ondernemerschap

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00