Yeah, het is echt heerlijk zomers weer. Hier horen natuurlijk lekkere salades bij. Salades zijn ideaal als lunch, maar je kunt ze ook als maatlijdsalade eten. Salades zijn gezond omdat je zo natuurlijk veel groentes binnenkrijgt. Het is goed om rauwe groentes te eten, dit heeft een positieve invloed op je darmen. Sowieso is hebben de vezels, vitamines en mineralen een positieve invloed op je weerstand en darmen. Dus een goede reden om salade te nemen!TIP: Lunch jij ook wel eens met een salade?

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van heerlijke salades. Klik op de foto of op de tekst voor het recept.

Bleekselderij Witlof Salade

bleekselderij witlof salade

Italiaanse Salade

italiaanse salade

 

Koolrabi Salade

recept koolrabi salade

Lente Peer Salade

lente peer salade

Aardappel Salade met Spinazie

aardappel spinazie salade

Kerrie Kool Salade

recept

Wat is jou favoriete salade?

Eat Bioteaful! X Sanne

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen

Ben jij al lid van onze gratis community? 

Contact