Een tijdje geleden heb ik een mountainbike clinic gegeven. Voor de dames had ik dit recept van de spinazie taart gemaakt. Je plaatst het ei mengsel zo in de oven. Dit is een lekker en voedzaam recept na bijvoorbeeld een stevige training, in ons geval de clinic. Het recept is gemaakt met pure en voedzame ingrediënten en is vrij van zuivel! Lees hier verder meer over recept spinazie taart. 

Lees meer over dit lekkere recept bananenbrood voor sporters. 

Benodigdheden recept spinazie taart:

Bereidingswijze spinazie taart:

Verwarm de oven voor op 225 graden.Snijd de uien en knoflook fijn. Bak deze glazzig in een koekenpan. Meng ondertussen de eieren met de kruiden en de kokosmelk. Meng de spinazie bij de uien en knoflook. Doe het spinazie mengsel in een ovenschaal en doe hier het eiermengsel overheen. Zet de fritatta ongeveer 10 minuten in oven totdat deze gaar is.

Variatie: Vervang de chinese kool door spinazie 

recept spinazie taart zuivelvrij

Eet smakelijk,

Eat en Feel Bioteaful!

Met sportieve groet, Sanne

 

HOE IK JOU NOG MEER KAN INSPIREREN:

IK HELP JE GRAAG MIDDELS MIJN COACHING:

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×