Eigenlijk toch wel bijzonder als je voor een magazine recepten mag schrijven! Het afgelopen jaar ben ik door verschillende mensen benaderd of ik mijn recepten met hen kan delen. Super leuk om te doen en stiekem ook wel een enorme eer! Afgelopen week heb ik een aantal foto’s laten zien, die van mijn recepten en van mezelf gemaakt worden. Echt super leuk! Normaal staat alleen het recept op de foto, maar nu dus ook ikzelf! Ook nu ligt er weer een tijdschrift in de winkel waarvoor ik een recept heb gemaakt. Een lekker pompoenbrood! Heerlijk is dat, vooral met dit winterse weer. Dit recept wil ik natuurlijk ook met jullie delen 😉
Ik zou zeggen, snel naar de winkel om pompoen te halen! Want dit brood wil je echt proeven.
Recept Pompoenbrood
Dit brood is zonder geraffineerde suikers en glutenvrij!
PS. Nieuwsgierig voor welke magazines en websites ik schrijf? Neem dan hier eens een kijkje.
Fotocredits: Koops Foto
WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK
- patronen doorbreken met familie opstellingen - 20 oktober 2021
- Intelligent bewegen – Interview met fabio d’agata - 2 maart 2021
- Investeren voor vrijheid – Interview met Susanna Thakoeri - 12 februari 2021