...

recept gado gado

 

Gisteren plaatste ik een recept om zelf notensaus te maken. Heel simpel en erg lekker! Deze saus kan je natuurlijk perfect eten bij nasi, maar dit recept is voor mij ook echt geslaagd! Heel simpel en helemaal zonder pakjes en zakjes. Dit past precies in de #30voeljefit challenge.

Welk gerecht zou jij nog graag eens zonder pakjes en zakjes willen maken? Laat het ons weten, dan gaan wij daar mee aan de slag! 

 

gado gado

 

Ingrediënten Gado Gado

4 personen

Naar smaak kun je ook tamari en sambal toevoegen.

Bereidingsijze Gado Gade

Kook de eieren zoals jij dat lekker vind. Ik koos voor zachtgekookte eieren. Kook de rijst en kook vervolgens ook de broccoli gaar. Roerbak de uien, taugé en knoflook en voeg vervolgens de broccoli toe en meng alles goed door. Serveer de groentes samen met de notensaus en de rijst. Naar smaak kan je sambal of tamari toevoegen.

 

Yummie, dit is echt een verwennerij!  Vergeet ook niet op de blogs van SuzanneReny en Annemieke te kijken. Ook zij delen deze week lekkere recepten die je zonder pakjes en zakjes klaar kunt maken! 

 

Wat is jouw favoriete gerecht dat je graag wilt klaar maken zonder pakjes en zakjes?

 

Eat and Feel Bioteaful!

 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

 

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00