...

recept vegan Chocolade Mousse

Zin in een heerlijke gezonde chocolade mousse? Hier zit geen geraffineerde suiker in en is lactosevrij! Gewoon gemaakt van groentes, hoe lekker en gezond is dat?! Heerlijk! Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt dol op chocolade. Ik ben vandaag lekker aan mijn blog aan het werken. Tja, dan heb je ineens zin in een lekker tussendoortje. Heel mijn voorraad is leeg, dus ik moest improviseren. Rauwe cacao en een avocado had ik nog. Dus het lekkere recept is geboren!

Dit recept is detoxproof, het bevat geen lactose, geen geraffineerde suikers en is glutenvrij. Dit recept is zelfs vegan, het bevat geen dierlijke ingrediënten. Het is gewoon een recept voor een gezonde chocolade mousse. Klinkt goed hè?!

Hebben jullie ook al mijn chocolade smoothie geprobeerd? Hier ben ik ook zo dol op!

 

Ingrediënten Chocolade Mousse:

Bereidingswijze

Pureer de avocado. Voeg hier vervolgens de kokosmelk en cacaopoeder aan toe en meng dit goed door. Als dit goed is gemengd kan de notenpasta, vanille extract en agavesiroop worden toegevoegd. Garneer uiteindelijk met cacaonibs en zonnebloempitten.
Dit is echt een heerlijk toetje! Wat is jou favoriete toetje? 

Eat Bioteaful! 

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00