...

Fruit hoort in de zomer. Vooral lekkere aardbeien en bessen! Liefst om zo op te eten, maar ook is het heerlijk om deze te verwerken in de lekkere muffins. Wat zullen wij toch lekker smullen. Deze muffins vind ik ideaal om als tussendoortje te nemen. Maar ook om in te vriezen. Zo maak je een grote hoeveelheid in een keer en dan heb je altijd iets in huis voor ‘snaai’ momenten. Hieronder vind je een lekker en makkelijk recept voor bosbessen muffins.

Persoonlijk vind ik dat ideaal. Ik zorg ervoor dat mijn koelkast goed gevuld is, zodat ik altijd iets in huis heb. Dit kan soep of pannenkoeken zijn. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd yoghurt, kwark en fruit in huis heb. Soms is het best lastig om een ‘bewuste’ keuze te maken, maar dit werkt voor mij echt!

Dit recept is vrij van geraffineerde suikers, lactosevrij en als je voor glutenvrije havermout kiest, glutenvrij.

Veel bakplezier!

>>> Dit is ook een lekker recept voor een ei muffin!<<<

recept bosbessen muffins

Ingredienten bosbessen muffins

Benodigdheden:

Bereidingswijze recept bosbessen muffins

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Prak de bananen fijn. Doe de havermout, samen met de plantaardige melk en eieren in een kom en mix het tot een geheel.
  • Voeg vervolgens de honing, kaneel, baksoda en appelciderazijn erbij en schep als laatste de bosbessen er door!
  • Vul de muffinvormpjes voor 3/4 deel.
  • Zet de muffins ongeveer 20 minuten in de oven. Laat de muffins nog ongeveer 15 minuten afkoelen, voordat je de muffins uit de vormpjes haalt.

Tip: Je kan ook havermoutmeel gebruiken in plaats van havermout.
Tip: De combinatie van baksoda en appelazijn zorgt er voor dat de muffins gaan rijzen. Heb je dit niet in huis, dan kan je bakpoeder gebruiken, maar dat is een minder gezond alternatief. 

havermoutmuffins-4

DIRECT ENERGIE DOOR de juiste mindset

Nu heb ik je een lekker recept gegeven die gezond is en waardoor jij nog meer energie krijgt!  Maar naast voeding zijn er nog veel andere manieren om jezelf energieker te voelen! Een hoog energieniveau is namelijk echt de basis tot succes. Door meer energie ben jij een leuker mens, heb jij meer zelfvertrouwen en realiseer jij sneller je doelen!

Omdat ik weet hoe belangrijk een hoog energieniveau is heb ik speciaal voor jou deze masterclass voor direct meer energie ontwikkeld waarmee jij je energieniveau kan verhogen.

Wil jij graag je energie snel met drie stappen laten stijgen? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

>>> JA, ik wil meer energie! <<<

Ik gun jou dat jij nog sneller en moeitelozer je dromen gaat realiseren. Daar help ik je graag bij. Kom in beweging en download deze masterclass.

Fijne dag,

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Pin voor later

recept havermout bosbessen muffins

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00