...

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd om een lekkere smoothie met jullie te delen. Dit recept van de boerenkool smoothie is een variatie op een smoothie die ik eerder heb gemaakt. Check ook deze boerenkool smoothie.

Voor mij persoonlijk zijn smoothies echt ideaal om een gezonde levensstijl te kunnen hebben. Sinds dat ik ervaren heb dat wanneer ik voor een hoog energieniveau zorg ik nog lekkerder in mijn vel zit! En ik merk dat mijn bedrijf nog harder groeit! Lees hieronder wat ik heb ontdekt en ook vind je het recept boerenkool smoothie. 

Energie is de basis tot succes

Een hoog energie is echt de basis voor succes! Dat doe ik door middel van gezonde voeding. Maar daarnaast besteed ik ook veel aandacht aan voldoende slaap, beweging, heb ik een positieve mindset en zorg ik voor plezier! Fun! Veel lachen, dat is gezond.

Dit is niet altijd even eenvoudig geweest. Ik heb mijn neus enorm gestoten en heb een fysieke burn-out gehad. Maar door terug te gaan naar de basis. Gezonde voeding en een positieve mindset ben ik weer sterker terug gekomen.

Wil jij ook een hoger energieniveau? Ik heb de Mindset Bootcamp Masterclass ontwikkeld. De masterclass voor direct meer energie!

>>> Ja, ik wil ook meer energie!<<<

Recept Grapefruit Boerenkool Smoothie:

Ingredienten:

Bereidingswijze:

Pers de grapefruit uit. Voeg het sap van de grapefruit samen met de banaan en boerenkool in de blender. Meng net zo lang totdat het een gladde massa is. Voeg vervolgens hier de moerbeien en pompoenpitten aan toe.

Ow ja, wat misschien handig is om te weten is dat ik goed heb geïnvesteerd in mijn keukenmateriaal. Dit had ik echt veel eerder moeten doen! Hier heb ik echt zoveel gemak van! Wat ik heb in mijn keuken heb?

PS. Uiteraard kan je zelf creatief zijn met het maken van smoothies! Doe er gerust mango of blauwe bessen bij zodat deze nog lekkerder wordt!

Dit zijn mijn favoriete keukentools

Geniet lekker van dit recept van de boerenkool smoothie! Mocht je de smaak te pakken hebben, dan is deze chocolade smoothie ook echt een van mijn favorieten!

recept boerenkool smoothie gezond

Kan jij die energieBOOST wel gebruiken?

Naast gezonde voeding is een gezonde mindset echt cruciaal! Jij bent tot nog meer in staat dan dat jij zelf nu denkt. Wil jij ontdekken hoe? Dan is de Mindset Bootcamp Masterclass echt een aanrader!

Enjoy your day and smile!

Liefs Sanne

Pin voor later

makkelijke boerenkool smoothie

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00