Vorige week deelde ik het heerlijke recept voor boekweitpannenkoekenEigenlijk vind ik deze variatie van pannenkoeken nog veel lekkerder! Door er bananen aan toe te voegen, smaken de pannenkoeken lekker zoet. Heerlijk! Lees hieronder het recept bananen boekweitpannenkoek. 

bananenpannenkoek-2

Deze boekweit bananenpannenkoeken zijn glutenvrij, ideaal voor tijdens een detox, ze bevatten geen geraffineerde suikers en zijn lactosevrij. Een goede en erg lekkere vervanger voor brood!

Maak ook dit lekkere recept: bananenbrood voor sporters!

Ingredienten voor recept bananen boekweitpannenkoeken

  • 2 Bananen
  • 1/2 liter Plantaardige Melk, bijvoorbeeld Amandelmelk 
  • 150 gram Boekweitmeel
  • 2 eieren
  • 1/2 tl Kaneel
  • Kokosolie om in te bakken

Bereidingswijze

Pel de bananen en pureer deze met een staafmixer.
Voeg de melk, meel, eieren en kaneel samen en klop het beslag goed totdat er geen klontjes in zitten. Bak hier vervolgens lekkere pannenkoeken van. Ik gebruikte één soeplepel voor één pannenkoek.

Weetje: Boekweitmeel kan je tegenwoordig gewoon in de supermarkt kopen. Bij de pannenkoekenmix kan je boekweitmeel van Koopmans vinden. 

Tip: Als het moeilijk is om hele pannenkoeken te bakken, dan is het slim om minder deeg te gebruiken, waardoor er kleinere pannenkoeken ontstaan!

Met sportieve groet, Sanne

PS.Wil jij jezelf nog energieker voelen? Misschien is de Mindset Bootcamp Masterclass wat voor jou!

Bewaar voor later.

recept bananen boekweitpannenkoek voor sporters

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×