podcast sanne van paassen

De afgelopen periode heb ik ondertussen verschillende podcasts gemaakt! Ik krijg regelmatig de vraag “Sanne, hoe kan ik deze luisteren?”. Daarom vandaag extra uitleg over wat een podcast nu precies is en hoe jij nog makkelijker naar mijn podcasts kan luisteren!

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio bestand waarna jij kan luisteren. Je kan er naar luisteren tijdens het sporten, de hond uitlaten, het huishouden of koken. Aangezien ik het vaak makkelijker vind om ergens naar te luisteren dan naar te kijken ben ik de Sanne van Paassen Podcast begonnen om jou te inspireren met tips, tricks en interviews zodat jij nog meer vanuit Flow en Fun jouw Koerz kan varen op het gebied van Sport, jouw carrière en in jouw sociale leven.

Hoe kan jij deze luisteren?

Apple Podcast

De podcast app waarmee je misschien al wel bekend bent is de Apple Podcast app. Misschien dat je de app wel eens op je telefoon hebt zien staan, maar heb je hem nog nooit aangeklikt of misschien gebruik je app wel eens! Hiermee zijn we ook meteen aan het grootste pluspunt gekomen van de app gekomen: de app staat standaard op je telefoon. Je kunt de app niet verwijderen en ‘waarom zou je niet die standaard app gebruiken als ie toch al geïnstalleerd staat?’ zou je je af kunnen vragen. Dus tijd om eens naar mijn podcast te luisteren 😉
Zoek naar “Sanne van Paassen Podcast” en abboneer jezelf op mijn kanaal zodat jij op de hoogte blijft!

Itunes

Beluister mijn podcast via Itunes. Ga nu naar de Sanne van Paassen Podcast.

Anroid telefoon

Heb jij een Anroid telefoon. Download dan de Podcastaddict App en zoek via deze app de “Sanne van Paassen Podcast”.

Soundcloud

Al mijn podcasts upload ik via Soundcloud. De plek waar jij makkelijk een overzicht vind van mijn podcasts. Dit is ook een app die je kan downloaden en als jij jezelf abboneert op mijn kanaal dan zie jij de nieuwe afleveringen voorbij komen.

Youtube

Ook doe ik mijn podcasts uploaden naar Youtube. Dan kan jij ze via youtube beluisteren, echter het beeld is vaak erg saai! Echter dit is wel een makkelijke manier om mijn podcasts te kunnen luisteren.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn podcasts via Youtube? Abonneer je dan op mijn kanaal.

Veel luisterplezier!

Liefs Sanne

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?