...

happy Challenge

Voor opdracht 6 van de Happy Challenge kregen we de opdracht om positieve gewoontes toe te voegen aan ons leven. Dit is best wel lastig voor sommige omdat we in (oude) gewoontes vast geroest zijn. Toch vind ik dat ik zelf de afgelopen periode best wel goed bezig ben geweest. Ik ben wel een beetje trost op mezelf. Trouwens, als je positief bent, dan is het leven zoveel makkelijker! Na regen komt zonneschijn 😉 

Mijn positieve gewoontes
Een belangrijk punt dat ik meer energie wilde geven is rust, tijd voor mezelf. Dit zijn de positieve gewoontes die ik aan het integreren ben voor mezelf.

1. Me time
‘S avonds lekker op de bank gaan zitten met een boek, niets doen of yoga oefeningen doen. Gewoon even niets. Niet nog even op social media alles checken.

2. Social media
Ik tipte zojuist al even onder metime social media aan. Ik had de slecht gewoonte als ik net naar bed ging om even alle social media na te checken. Jeetje, al dat licht doet gewoon pijn aan mijn ogen. Gewoon slapen, als je wil gaan slapen. Geen excuus 😉 Een paar vaste momenten even social media bijwerken…. Gaat goed!

3. Focus
Ik kan niet alles tegelijk. Jij wel? Af en toe vind ik dit wel balen… Maar als je iets goeds wil doen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om mijzelf volledig op mijn comeback te focussen. Ook in het dagelijks leven focus ik me. Ik doe nu dit, dan doe ik dat en niet alles tegelijk. Wauw, dat geeft rust.

4. Trots
Revalideren doe ik stapje voor stapje. Het gaat echt niet snel genoeg… Ja, logisch toch? Ondanks dat ben ik trots op iedere stap die ik maak. Hoe ik gegroeid ben. Ja, ik ben een kanjer geworden in naar mijn lichaam te luisteren. Ben trots wat ik allemaal geleerd heb van mijn blessure en hoe ik er mee omga. Ook ben ik trots dat ik sommige dingen niet doe, gewoon omdat ik te moe ben of dat ik behoefte heb aan me time. Dat is voor mij toch best wel een stap…

Welke gewoontes wil jij toevoegen aan jou leven? Wil je gezonder gaan eten of meer gaan bewegen? (Lees dan meer op dit blog, wie weet kan ik jou inspireren 😉 ) wil je meer tijd voor jezelf in plannen? Weet je doe het gewoon! Want: dream big, start small 😉

Geniet van de dingen die je doet en ben trots op de stappen die je maakt. Ook zijn sommige stappen misschien wel klein. Maar wees er trots op! Je hebt het gedaan!

Welke gewoontes wil jij toevoegen aan je leven en hoe voeg jij deze toe?

Feel Bioteaful!

Bron foto

 

Lees meer over de Happy Challenge:

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00