recept Pompoen smoothie

Dan sta je ’s ochtends op en wil je een heerlijke groene smoothie maken. Maar dan kom je tot de ontdekking dat er geen spinazie meer is. Het was gewoon echt tijd om boodschappen te doen. Ik had alleen nog maar een avocado, sinaasappels en een stuk pompoen. Zonder het beseffen maakte ik een enorm lekkere, winterse smoothie van. Lees hieronder meer over hoe je het recept pompoen smoothie maakt.

Vind hier nog andere lekkere recepten voor sporters. 

Benodigdheden recept pompoen smoothie:

  • 1/2 avocado
  • sap van twee sinaasappels
  • 1/4 pompoen
  • 2tl chiazaad
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 tl gember
  • 1/2 tl kardemon

Bereidingswijze pompoen smoothie:

Voeg de pompoen, avocado en het sap van de sinaasappels samen in de blender en meng het tot een gladde massa. Ik gebruikte gewoon rauwe pompoen. Dit ging prima, maar je moet alles wel goed blenden om stukjes te voorkomen. Doe vervolgens de chiazaad en de kruiden toe in de smoothie.

Proost!

recept Pompoen smoothie advocade

Was stiekem toch wel blij dat ik mijn boodschappen niet goed had gepland. Heb al vaker gemerkt, dat hierdoor de lekkerste recepten ontstaan! Hebben jullie dit ook wel eens?

Eat Bioteaful! 

Met sportieve groet, Sanne

PS. Wil jij vol energie je doelen realiseren? Dan is de Peak Performance Coaching wellicht iets voor jou!
Nu meteen aan de slag? Download hier het werkboek zodat jij écht je doelen gaat realiseren!

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×