...

Antwoorden vind je in beweging! Rust roest namelijk en daarom is het belangrijk om nu al in actie te komen, zodat je goed voorbereid gaat deelnemen aan de KOERSPLAN MASTERCLASS. Hieronder vind je zes verschillende podcast ter inspiratie om doelen te stellen.

Maar voordat ik de podcast met je ga delen, wil ik even laten weten: bedankt! Super tof dat je een boom hebt gedoneerd in mijn voedselbos en gaaf dat je mee gaat doen met de masterclass. De bomen worden eind dit jaar gepland, omdat deze het beste gepland kunnen worden aan het begin van de winter. Ik heb nu al zin om dit te gaan realiseren! Maar soms heb je geduld nodig 😉

Podcast doelen stellen

1. Zo ga je recht op de finish af

Alles over hoe jij je mindf*cks overwint en patronen doorbreekt.

2. Ontdek jouw passie

3. Overwin je mindf*cks – speciaal voor ondernemers

4. Vergroot je passie(f) inkomen

Financiële rust is essentieel! Maak je financieel plan en luister deze podcast.

5. Word wereldkampioen in Focus

6. Waarom je groots mag dromen!

Bonus: Mocht je alles willen weten over mijn voedselbos.

Ow ja, en speciaal voor jou als deelnemer van de Koersplan Masterclass kan jij mijn boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ bestellen zonder verzendkosten. Bestel hier het boek.

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00