Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor mannen en sterke vrouwen die het gevoel hebben dat zij heel de wereld aan kunnen en die weten dat jij dit niet alleen kan.
12 weken life changing programma
Door top mental coach Sanne van Paassen

Heb jij ook het gevoel dat jij heel de wereld aan kan, maar merk jij dat jij dit niet alleen kan? Is de balans in jouw leven ver te zoeken?
Wil jij graag zowel zakelijk succesvol zijn als fysiek fit mét een leuk sociaal leven?  Leef jij meer voor een ander dan voor jezelf? En weet jij als jij op deze manier door blijft gaan dat dat niet de beste oplossing is.

Dan help ik jou graag met dit #OpKoerz traject!

Voor wie?

Hoe vaak zeg jij ja?

Z

Je bent gedreven en fanatiek.

Z

Jij hebt geen tijd door te veel verplichtingen.

Z

Jij weet hoe het moet, maar past het niet toe.

Z

Jij mist focus.

Z

Je hebt mooie doelen in het leven, maar hebt op dit moment het gevoel dat je er nog meer uit kan halen!

Z

Fit zijn is erg belangrijk voor jou (ook al lukt dat niet altijd).

Z

Jij houdt veel “ballen” in de lucht.

Z

Jij bent regelmatig opzoek naar die balans.

Z

En je weet dat je stappen moet gaan zetten om van het ‘is dit het nou?’ gevoel af te komen en erachter te komen wat het is dat je wél wilt.

Z

De waarden eerlijkheid, openheid, authenticiteit, avontuur & FUN staan bij jou hoog in het vaandel.

Z

Belangrijkste: je hebt humor ;-), want je bent gewoon een erg leuk mens dat samen met mij dit avontuur wilt beleven!

“Ik help mannen en sterke vrouwen nog meer vanuit Flow en Fun hun eigen Koerz te rijden”

Resultaten van de deelnemers

 • Ik zit in zowel een sportieve als zakelijke FLOW
 • Ik weet wat ik wil met mijn leven
 • Ik zit in de actiemodus
 • Ik heb meer rust en balans
 • Ik heb meer energie en voel me vitaler
 • Ik werk veel effectiever en doelgericht
 • Ik heb beter leren communiceren
 • Ik werk weer met meer FUN
 • Ik geniet nog meer van het leven
 • Ik ben een betere versie van mezelf

Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust.
Het voelt vertrouwd en ze geeft informatie waar ik echt iets aan heb. Ik vind haar een top motivator!

Berry van den Bosch

Wat gaan we doen?

In deze 12 weken durende training leer ik je:

 • Om te luisteren naar je lichaam.
 • Hoe jij tot rust komt.
 • Hoe jij zowel mentaal als fysiek fit blijft.
 • Hoe jij vanuit ontspanning de mooiste resultaten neerzet.
 • Hoe jij mindset shifts maakt.
 • Hoe jij weer energiek en optimistisch door de dagen gaat.
 • Hoe jij keuzes kan maken vanuit je gevoel.
 • Hoe jij gemakkelijk wat ballen die je omhoog houdt, kan laten vallen zonder schuldgevoel.
 • Hoe jij balans creëert in je leven.
 • Hoe jij in de actie modus komt en blijft.
 • Hoe jij zowel zakelijk als fysiek succesvol bent.

De praktische voordelen van het #OpKoerz traject

Z

Coaching on bike

Z

Alle lessen online te volgen

Z

Levenslang toegang tot alle lessen en materialen

Z

Leren op jouw eigen tempo

Z

Leren op jouw manier, je kiest zelf uit de verschillende werkvormen

Z

24/7 de mogelijkheid om je vragen te stellen in de online community

Z

Bonussen en andere verrassingen. 

Wat maakt het #OpKoerz traject bijzonder?

In dit traject voor persoonlijke ontwikkeling wordt sport als metafoor gebruikt zodat jij onderzoekt hoe jij nog meer vanuit flow en fun jouw eigen koerz kan rijden. Een gedeelte is online en een gedeelte is offline. Zodat jij in jouw eigen tempo de opdrachten kan maken.

Werk

Sport

Jouw sociale leven

Sanne is een goede coach die me vandaag niet alleen op de mtb heeft uitgedaagd, maar ook door haar scherpe vragen.

Henriëtte Kikken – Bureau Kikken

Kom in jouw FLOW en doe mee met het #OpKoerz traject!

Reserveer jouw plek voor het traject dat het beste bij jou past. 

Martin Lukasse

Het #OpKoerz traject heeft me meer opgeleverd dan ik had verwacht. Het traject heeft mij rust gebracht, daardoor heb ik meer energie en zie ik meer kansen. Ik ga mijn droom achterna en dat gaat nu in een stroomversnelling! Ik zit weer in mijn FLOW.

 

Hoe leg je ‘#OpKoerz Coachtraject’ uit? Dankbaar zijn, leren lachen, ademhalingsoefeningen doen, leren voelen, vogeltjes horen fluiten, mindset veranderen? Ja, ik vond dit best zweverig en daar heb ik me in vergist. Negatieve mindset zo kan je het ook zeggen. Alleen tijdens de cursus kreeg ik van Sanne zeer subtiel de juiste vragen voorgeschoteld die allesbehalve zweverig zijn. De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik deze ‘#OpKoerz’ flow aan en met name het leren genieten van een procesdoel. ‘Wat kun je er vandaag nog aan doen?’ hoor ik Sanne al zeggen. Ik zou zeggen het nummer staat op de site. Veel plezier en fun!

Johan Vermij - Deelnemer #OpKoerz traject

Voor wie is dit programma niet?

Ook handig om te weten, wanneer is het programma niet geschikt voor jou.

 • Als je verwacht dat dit een one-way ticket is voor jouw geluk. Persoonlijke ontwikkeling is een ontdekkingsreis. Er is geen fastlane.
 • Als je verwacht dat je een trainingsschema ontvangt om gericht te trainen. Ik ga jou met dit programma uitdagen om meer te luisteren naar jouw gevoel en van daaruit jouw trainingen aan te passen. Vaak vergeten wij als fanatieke sporters ons gevoel en juist daarmee kan jij de grootste stappen maken!
 • Als je verwacht dat jij hap-klare theorie krijgt waar jij meteen mee aan de slag kan en binnen een week resultaten hebt. Dit coachingstraject is een ontdekkingsreis; een bewustwordingsproces. Jij ontdekt hoe jij in jouw (sport)FLOW komt, met de tools die bij jou passen.
 • Als jij niet bereid bent om in de spiegel te kijken, naar jouw gevoel toe te gaan en open te staan voor persoonlijke groei.

Twijfels?

Heb je nog twijfels, vragen over deelname? Boek dan een gratis oriëntatiegesprek in. Samen met mij bekijk je of dit voor jou een waardevol programma is. Je zit nergens aan vast: de call is geheel vrijblijvend en gratis.​ Via de link kies je zelf een datum en tijdstip voor een gesprek. Kun je niet op de aangeboden data? Mail dan even naar info@sannevanpaassen.nl.

Ja, laten we bellen!

FAQ:

Wanneer komen de lessen online?
Iedere maandag zal jij een mail ontvangen met een nieuwe les. Het programma bestaat uit drie lessen gevolgd door een “rustweek”. Net als ik de sport is het belangrijk dat jij jezelf de tijd neemt om te herstellen. In dit geval alles laat bezinken. In de “rustweek” hebben we een gezamenlijke coachcall waarin jij alle vragen kan stellen.

Ik ben eigenlijk niet zo sportief? Is dit traject dan wel iets voor mij?
In dit traject gebruik ik sport als metafoor voor de uitdagingen die jij in het dagelijks leven tegen komt. Tevens besteed ik aandacht aan de pijlers carrière en jouw sociale leven. In dit traject ga jij onderzoeken hoe jij nog meer vanuit flow en fun jouw eigen koers gaat rijden. Dus het gaat niet om jouw conditie of sportiviteit, maar juist om welke inzichten het jou geeft. En misschien is het ook wel een goede stok achter de deur om meer te gaan bewegen ;-).

Maar mijn situatie is toch uniek, hoe kan een online programma dan helpen?
Iedere situatie is uniek, dat klopt. Afhankelijk van voor welk pakket jij hebt gekozen heb jij persoonlijke coaching door mij. Daarnaast worstelen veel mensen met dezelfde thema´s. En juist het delen en leren van elkaar, van andere gelijkstemden, is heel erg waardevol. Niet meer dat ‘ik ben gek’-gevoel, maar erachter komen dat wat je voelt en wat je denkt normaal is. De Facebook groep is ook echt een fijne plek om begrepen te worden en erkenning te voelen. Je kunt van elkaar leren en elkaar feedback geven en dat is zo waardevol. Ik ben zelf ook actief in de Facebook groep, waar ik vragen beantwoord, inzichten deel en tips en adviezen geef. Als blijkt dat je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding van mij, geef dat dan aan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn.
Ik ben zelf ook altijd erg druk dus ik kan het mij helemaal voorstellen dat jij dat denkt. Je kan het programma gewoon in jouw eigen tempo volgen. We starten wel met iedereen tegelijkertijd zodat het ook makkelijker is om ervaringen uit te wisselen als je op hetzelfde punt bent. Maar maak je niet druk als je “achterloopt” dit is jouw transformatie en je hebt levenslang toegang tot het programma en ook alle updates helemaal gratis erbij. Aan iedere ronde mag je weer opnieuw meedoen en alle informatie blijft altijd tot je beschikking.

Wat als ik zelf ergens echt niet uitkom?
De oefeningen en werkboeken zijn duidelijk en simpel. Maar uiteraard ben ik daar om jou te helpen! Dit kan tijdens de coachgesprekken (afhankelijk van welk pakket je hebt gekocht). Maar mocht je specifieke vragen hebben kan jij deze mij mailen of deze stellen in de facebookgroep. Ik wil je wel laten weten dat ik beperkt mijn mail lees, dus kan even duren voordat je een antwoord heb. Waarom? De mail beantwoorden, haalt mij uit mijn FLOW.

Ik weet niet dit het juiste moment in mijn leven is om samen met jou aan de slag te gaan…
De vraag is denk ik meer, gun jij jezelf op dit moment de tijd, ruimte en het geld om met jouw problemen aan de slag te gaan? Je blijft het waarschijnlijk druk hebben, wanneer zou het voor jou wel het juiste moment zijn? En wat zijn de consequenties als jij op deze manier blijft leven?

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat gedeeltelijk online is.
Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules: alle veranderingen, toevoegingen en extra’s krijg je er dus gratis bij en je kunt je altijd opnieuw aansluiten bij een groep die start. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?
Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.

Kan ik zelf verder na afloop van het programma?
Het coachtraject is zo opgebouwd dat jij gaat onderzoeken welke tools jou helpen om nog meer vanuit flow en fun te leven. Jij leert hoe jij ervoor zorgt dat jij heel de wereld aan kan, goed voor jezelf zorgt en zowel zakelijk succesvol bent, sportief fit met een leuk en sociaal leven. Dit is voor iedereen anders en na het programma ben jij in staat om de tools zo in te zetten zodat jij weet hoe jij in jouw FLOW komt.

Hoelang krijg ik toegang tot de lessen?
Je hebt levenslang toegang tot het online programma inclusief alle lessen, materialen en updates. Ik zal mezelf steeds blijven ontwikkelen en natuurlijk zal ik deze input ook voor het traject gebruiken. Dus jij blijft op de hoogte van alle nieuwe updates.

Werkt een online programma? Levert persoonlijk contact niet meer op?
Sommige mensen vinden face-to-face nog steeds het prettigst. Voor die mensen bied ik via het VIP-programma met persoonlijke coaching. Maar het BASIS programma is een echt heel goede manier om te leren, juist omdat je de oefeningen in je eigen tijd en tempo kunt doen. Daarnaast is er groepscoaching oftewel 24/7 de mogelijkheid om je vragen te stellen in de online community. En het is ook een hele veilige manier, omdat je helemaal jezelf kunt zijn. Als je niet lekker in je vel zit is de deur uitkomen soms al een hele opgave. Via het online programma kan ik je helpen terwijl je veilig thuis op de bank kan blijven zitten. Doordat het een online programma is zit je niet meer met reistijd wat voor ons drukke mensen altijd mooi meegenomen is. Niet onhandig met de bus of trein. Geen benzinekosten. Gewoon vanaf de locatie waar jij op dat moment bent. Thuis of in het buitenland.

Hoeveel tijd vragen de lessen?
Je krijgt twaalf weken lang bijna elke week toegang tot een les – af en toe heb jij een “rustweek”-. Deze les kan bestaan uit opdrachten, visualisaties, inzichtvragen, flowschrijven en/of video’s. De ene week vraagt meer actie dan de andere. Juist omdat dit een online programma is, kun je de lessen helemaal in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Heb je meer tijd nodig, dan is dat geen probleem. Want je blijft levenslang toegang houden tot de lessen en alle updates helemaal gratis erbij. Gemiddeld ben je zo’n 1-2 uur per week kwijt aan de lessen. Maar dat is ook afhankelijk van hoe intensief jij de lessen volgt. Daarnaast zul je ervaren dat je in het dagelijks leven meer bewust bezig bent met jouw mindset, gevoel en datgene wat jij doet.

Zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting?
Ja, de kosten kun je opvoeren als scholingskosten. Check even het laatste standpunt van de belastingdienst, omdat wetgeving soms verandert.

Ik vind dat wel erg goedkoop voor een volledig coachprogramma.
Misschien heb jij gelijk, maar het is gewoon mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun kracht te komen. Wie weet dat ik de volgende keer de prijs verhoog, dus grijp je kans!

Twijfel je of het wat voor je is? Mag ik je iets vragen?
Hoe zou jouw leven eruit zien over 5 jaar als je doorgaat zoals je nu bezig bent? Probeer deze vraag eens eerlijk voor jezelf te beantwoorden. Zou je dan dolgelukkig zijn, dan is het inderdaad niet de juiste investering. Zou je spijt hebben van de verloren jaren omdat je niet helemaal jezelf bent en niet het leven leidt dat jij echt wilt? Dan is het absoluut de investering waard. Jij staat nu nog op een punt dat je ervoor kan zorgen dat je geen spijt krijgt als je over 5 jaar terug kijkt op jouw leven. Laat mij je helpen, zodat jij jouw eigen Koerz kan varen vanuit Flow en Fun. En jouw eigen Koerz te bepalen zodat jij elke dag leeft zoals jij het wilt, sportief, zakelijk als in jouw sociale leven. Ook al weet je nu nog niet hoe dat er precies voor je uitziet. Gun jezelf dit mooie avontuur.

Ben jij er klaar voor?

Are your ready for the next level? Klaar om vanuit Flow en Fun jouw eigen Koerz te varen?
Dan is dit jouw traject! Voor iedereen die zowel zakelijk succesvol wil zijn, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Jouw eigen leven.

Sanne heeft me zo ontzettend op weg geholpen! Zowel in de sport als in m’n werk loop ik een beetje vast en mis ik focus. Sanne wist daar echt een vinger achter te krijgen en heeft me onwijs waardevolle tips gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon, zowel op de fiets, in het zwembad en tijdens het hardlopen, maar ook op m’n werk. Thanks!!

Ilse van Asperdt

Het #OpKoerz traject bij Sanne gevolgd. Ze is enorm enthousiast en neemt je mee in haar verhaal. De zowel positieve als negatieve ervaringen die ze als topsportster heeft ervaren gebruikt ze op een verhelderende manier om je te wijzen op valkuilen en zwaktes. Hoe je het happy gevoel doeltreffend gebruikt en ook de negatieve ervaringen om moet buigen zodat er tocht iets goeds uit komt. Om in Sanne haar bewoordingen te spreken: “Het is onwijs gaaf om met Sanne door dit toffe traject te ‘biken’.”

Marco Mensink

Are You Ready for your next level?

Contact

Pin It on Pinterest

×