Sanne van Paassen

Vraag jij jezelf ook wel eens af waar jij nu echt gelukkig van wordt? Je bent op zoek naar jouw passie. Datgene waar jij het meeste energie van krijgt? Maar waar word je nu echt gelukkig van? En hoe ga je dan datgene doen waar jij het meeste energie van krijgt!? Wie weet kan ik je helpen 😉

In mijn ogen hoef je niet opzoek te gaan naar jouw passie. Maar gaat het er juist om dat je de dingen die jij doet, met passie doet. Doe dingen vol overgave, energie en met al jouw aandacht! En zo ontdek jij dat je jouw passie al gevonden hebt! Dat jij de dingen al doet waar jij passie van krijgt!

Je hoort vast wel eens in jouw omgeving dat je gewoon met jouw passie bezig moet zijn en dat je van jouw passie jouw werk zou moeten maken. Dat zou helemaal top zijn! Maar laten we ook even realistisch blijven. Ik ben er inderdaad voor dat jij jouw dromen najaagt (dat doe ik immers ook). Maar de meeste dromen zijn immers morgen niet haalbaar. Dat duurt even en heb je geduld voor nodig. Daarom is het belangrijk dat je zowel jouw werk, hobby’s als jouw social leven met passie doet.

Afgelopen week sprak ik nog een ondernemer en hadden wij het ook samen over passie. Hij gaf aan als hij datgene moest gaan doen waar hij dacht het meeste energie uit te halen het beste zijn bedrijf te koop kon zetten. Maar hij gaf toen aan dat het juist om de kleine dingen gaat, met de mensen waar hij mee samenwerkt. De kleine dingen van het contact met mensen. Ervoor zorgen dat zij het beste uit zichzelf halen. Dat is zijn passie. En dat doet hij nu ook.

Hoe ontdek je wat de dingen zijn waar jij jouw passie in terug vindt?

Ik daag je uit om dagelijks aan het einde van de dag minimaal drie dingen op te schrijven waar jij dankbaar voor bent. De dingen die jouw energie hebben gegeven die dag.

Na twee weken evalueer jij jouw dankbaarheidslijsje. Wat valt jou op? Van welke dingen krijg jij het meeste energie? Zijn dit de dingen waar je meer aandacht aan wil geven? De dingen die je graag met meer passie wilt doen? En welke dingen wil jij schrappen?

In mijn ogen gaat het dus niet om jouw passie te vinden, maar juist om de dingen die jij doet met passie te doen! Vol energie! Want datgene waar jij aandacht aan geeft dat groeit! Zo ga jij er zelf voor zorgen dat jouw passies meer aandacht in jouw leven krijgen!

Geniet van de kleine dingetjes!

Hoe doe ik dat?

Uit mijn dankbaarheidslijstje komt duidelijk (bijna dagelijks naar voren) dat ik energie krijg van sporten (gek hè?), contact met mensen (voorkeur één op één), andere inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen en lekker alleen zijn. Wat ik dagelijks dus doe is sporten (ik vertrek zo op de fiets naar mijn werk). Door mijn werk heb ik contact met mensen. Ik help hen met een toffe baan en daarnaast help ik bedrijven om de juiste medewerkers te vinden. Hoe tof is het om andere blij te maken met een nieuwe job of een goede werknemer? En door af en toe even een stap terug te zetten, lekker niets, mediteren, yoga of gewoon chillen samen met mijn vriend.

Waar ben jij dankbaar voor?

Eat and Feel Bioteaful!

Liefs Sanne

PS. Deze gave foto is gemaakt door Jaccolien Wallaard

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen

Ben jij al lid van onze gratis community? 

Contact