...

sanne van paassenNadat ze eerder al haar rentree in wedstrijden maakt, heeft Sanne zondag ook weer haar eerste World Cup cross gereden. In Valkenburg kwam ze als negende over de finish op de Cauberg. Opnieuw een aansprekende prestatie. “Ik ben stiekem ook wel trots op mezelf”, erkent Sanne dan ook. “Nadat ik in de zomer nog aan stoppen dacht is nu negende worden wel heel speciaal. Zeker ook met die slechte startpositie, want ik had maar vier vrouwen achter me staan. Dat was ook wel bijzonder, want dat ben ik in een wereldbeker eigenlijk niet meer gewend.”

De achterhoede van het deelnemersveld zag Sanne eigenlijk alleen voor de start. “Ik was direct goed weg en lag lange tijd negende. Doordat iemand er tegenaan reed kreeg ik pech met mijn schoenen. Daardoor raakte iets los en miste ik even de focus, waardoor ik technisch iets minder ging rijden. Daardoor verloor ik wat plekjes.”

Sanne herpakte zich en reed weer goed mee. Uiteindelijk met een mooie top tien klassering als resultaat. “Ik ben ook vooral blij dat het lekker ging. Ik reed goed, kan nog wel stappen maken, maar lig op schema. Het gaat zelfs boven verwachting goed volgens mijn trainster en van de bondscoach kreeg ik een schouderklop. Wat wil ik dan nog meer? Nu ga ik op trainingskamp naar Andalusië en mijn volgende wedstrijd zal de Koppenbergcross zijn.”

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00