...
Peak Performance Games Opleiding

Peak performance games

Het opleidingstraject voor leiders en ondernemers die niet alleen willen winnen,
maar zelf ook hun skills willen uitbouwen om ánderen op topniveau te laten presteren.

Voor als jij niet jouw werkende leven, maar jouw levenswerk vorm willen geven.

Voor winnaars en avonturiers die willen winnen op alle fronten.

ARE YOU READY? >>>Voel jij een YES?

Eigenlijk ben je best wel trots op jezelf als leider. Je bent succesvol, je krijgt je team goed mee. Anderen zien jouw als voorbeeld, maar ergens diep van binnen knaagt het. Je weet dat je tot nog meer in staat bent dan jij nu laat zien. 

Je voelt die innerlijke drive om niet alleen jezelf naar een hoger niveau te tillen, maar ook wil jij jouw skills ontwikkelen zodat jij die ander nog vloeiender naar topniveau brengt. 

Precies dat. Dat gaan we samen een jaarlang doen. Op avontuur, eerst naar binnen en dan naar buiten. Op avontuur op de mountainbike, in het bos. 

Tijdens de Peak Performance Games

👉 Gaan we een jaar lang op avontuur. Op de mountainbike in het bos.
👉 Leer je sturen op gevoel
👉 Ontdek je de kracht van jouw speelsheid én van stilstaan
👉 Word jij je bewust van jouw blinde vlek en ga je die inzetten als kracht.
👉 Ervaar je hoe jij als leider spelenderWIJS met jouw team kan demarreren.
👉 Kom je uit jouw comfortzone
👉 Vergroot je jouw systemische blik

Na de Peak Performance Games

Weet je hoe je kan versnellen door te vertragen.
Sta je op jouw podium. Als mens. Als ouder. Als partner. Als leider. Als coach.
Voel je rust in je hoofd en energie in je lijf
 Ben jij een katalysator voor jouw omgeving.
Heb je je gecommitteerd aan nieuwe uitdagingen in de toekomst.

Hiermee

Neem jij jouw team moeiteloos mee in het snelle handelen mee en hoe moeiteloos dit gaat
Zijn jouw coachskills next level
⭐ Heb jij echt jouw eigen spelregels ontwikkeld en pas jij dit ook echt toe in je werk en leven
Ontdek je hoe moeiteloos het kan zijn als je echt jouw eigen koers gaat bepalen.
⭐ Ben jij een voorbeeld voor jouw omgeving
Verbeter je de relatie met jezelf en met de mensen om jou heen die echt belangrijk voor je zijn.
En ga je ontdekken dat jouw onderbuikgevoel leidend is in wat jij doet.

avontuur peak performance games

Inhoud Peak Performance Games

Wat gaan we doen?

Samen gaan we een jaarlang op avontuur. Wij gaan jouw uitdagen, prikkelen, uit jouw comfortzone halen, informeren en inspireren om niet alleen het maximale uit jezelf te halen, maar ook uit de mensen waarmee je samenwerkt. Je gaat je toolbox vergroten, verruimen en vooral ook zelf samenstellen, middels kennis en ervaringensleer vanuit NLP, systemischwerk, groepsdynamiek, energetisch werk en lichaamsgericht werken. Dit gaan we doen middels drie blokken: Jij als mens, jij als leider, jij als coach.

Jij als mens

Het fundament van jouw succes ben jij. Ben je echt jezelf, dan sta je als een huis. De kunst zit ‘m in het vinden van stilte in de storm. Versnellen door te vertragen. ‘Je komt er wel’ mag veranderen in ‘je bent er al’. Ontdek jouw unieke kwaliteiten, ontdek wat er voor jou écht toe doet en bepaal je eigen koers.

Jij als leider

Coachend of dienend leiderschap, mooie termen zijn het. Maar hoe breng jij ze in de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat dit ook écht van jou wordt? Je vergroot in dit blok je inzicht in systemisch werk en groepsdynamiek, je gaat leren hoe dit van invloed is op jouw rol als leider. Doen wordt zijn.

Jij als coach

Als leider wil je niet alleen jouw eigen vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau tillen, maar die van je hele (werk)omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen heb
je coachvaardigheden nodig. In blok 3 ontdek je hoe je die optimaal ontwikkelt en inzet.

Winnaars hebben een plan!

Maar sturen met gevoel

Voor wie is dit traject niet?

Ook handig om te weten; wanneer is het programma niet geschikt voor jou.

❌ Als je een mietje bent. Jeps, ik ga je uit je comfortzone halen. Just saying.

❌  Als je verwacht dat dit een one-way ticket is voor jouw geluk. Persoonlijke ontwikkeling is een ontdekkingsreis. Er is geen fastlane.

❌  Als je verslaafd wilt blijven aan je oude patronen en niet de diepte bij jezelf in wilt gaan.

 

Winnen doe je samen

Ik geloof – en heb ook zelf ervaren – dat wanneer je samen zoveel meer weet, sterker bent en sneller gaat, dan alleen. Dat is de reden waarom wij ook samen met een groep op avontuur gaan. Door juist een ander te helpen wordt jij sterker. 

Het mooie is dat wanneer jij mee doet aan de Peak Performance Games je ook iets terug geeft. Met jouw deelname draag jij bij aan….

  • Een coachtraject wat Geert en Sanne gratis ter beschikking stellen voor een topsporter die het budget niet heeft om goede professionals in te schakelen.
  • En voor jou zal er een boompje gepland worden in het kantoorbos wat Sanne tot voedselbos aan het realiseren is.
  • Samen. Daar geloof ik echt in. Ik ga echt voluit en ben volop voor jou beschikbaar. Het gaat om de energie en een zuivere intentie. Daar ga ik jou bij begeleiden.

mountainbike coaching

In drie stappen claim jij jouw zadel

Maximaal 15 zadels beschikbaar 

Praktisch qua investering

Tot 31 december 2022 4500,- euro exclusief btw.
Vanaf 1 januari 2023 6000,- euro exclusief btw. 
*Exclusief overnachtingen en avondeten

stap 1.

Sturen op gevoel

Check nu eerst even bij jezelf: word jij excited en blij als je dit leest (een lichte spanning voor wat komen gaat is heel begrijpelijk en zelfs nodig!).  Komt er een lacht op je gezicht en voel je een YES??

Stap 2.

call peak performance games opleiding

Voel jij die YES? Plan dan de intake in zodat we een call in plannen. We bellen even om kennis te maken, om te checken of er een match is en omdat ik het belangrijk dat de groep zorgvuldig word samengesteld. Als jij ook kan aangeven waarom jij een toegevoegde waarde bent voor de groep, jij en wij een YES voelen dan; you are in!

Stap 3.

start peak performance games

Je inschrijving is compleet als je het inschrijfgeld betaald hebt. Je kunt voor twee betaalopties kiezen: eenmalig of in drie termijnen. Wanneer je kiest voor een termijnbetaling, zul je de eerste termijn direct afrekenen.

Over Sanne

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, peak performance coach, schrijfster van de bestseller ‘Het leven, dat is pas topsport’ en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven. Totaal energieloos.

 Als je met Sanne werkt combineert ze haar ervaring uit de topsport – winnares van de wereldbeker veldrijden – kennis vanuit haar universitaire opleiding met systemisch & energetisch werk en coachskills vanuit de top. Haar motto is: het leven dat is pas topsport! En laat jou letterlijk ervaren hoe jij dat op jouw manier toepast, zonder dat jij opbrandt.

Ze kijkt je recht in je ogen aan en nodigt je uit om de allerbeste versie van jezelf te zijn: fysiek, mentaal, spiritueel en sociaal. Als mens en als ondernemer.

Peak Performance Opleiding Sanne
Peak Performance Opleiding Geert

Over Geert

Typisch Geert is dat hij rake vragen heeft. Je binnen no-time op scherp kan zetten. “Waar gaat jouw leven nou echt om?” Hij is een voorbeeld in hoe je steeds weer je hart volgt en je dromen najaagt. Hij richtte een stichting om in Afrika te werken, en schreef het kinderboek “De avonturen van Pippie, Pappie en Poppie”.

Hij stapte als mental coach de topsport wereld in. Beheerst NLP, coacht op topniveau en maakt jou bij voorkeur op de mountainbike bewust van jouw eigen patronen en talenten. Buiten spelen is voor hem dé manier om jou te laten stilstaan. Wie ben je en wat breng je? Waar sta je voor en waar ga je voor?

FAQ:

Wat bedoel je met winnaars?

Mooi dat je het vraagt! Ik werk alleen met mensen waar ik blij van word, dan ben ik op mijn allerbest. Ik houd ervan om met mensen samen te werken die vooruit willen, die kansen zien. En  nee, het betekent niet dat jij letterlijk veel moet winnen. Maar vooral als jij die voorwaardse vibe voelt, dan passen wij goed bij elkaar! 

Ik ben eigenlijk niet zo sportief? Is dit traject dan wel iets voor mij?
In dit traject gebruik ik sport als metafoor voor de uitdagingen die jij in het dagelijks leven tegen komt. Tevens besteed ik aandacht aan de pijlers carrière en jouw sociale leven. In dit traject ga jij onderzoeken hoe jij nog meer vanuit flow en fun jouw eigen koers gaat rijden. Dus het gaat niet om jouw conditie of sportiviteit, maar juist om welke inzichten het jou geeft. En misschien is het ook wel een goede stok achter de deur om meer te gaan bewegen ;-).

Ik weet niet of dit het juiste moment in mijn leven is om deze opleiding te gaan doen...

De vraag is denk ik meer, gun jij jezelf op dit moment de tijd, ruimte en het geld om met jouw problemen aan de slag te gaan? En sta jij het jezelf toe om op het podium van jouw leven te stappen?

Je blijft het waarschijnlijk druk hebben, wanneer zou het voor jou wel het juiste moment zijn? En wat zijn de consequenties als jij op deze manier blijft leven en leiding geven? 

Kan ik zelf verder na afloop van het programma?

Je hebt mij niet nodig. Daar geloof ik heilig in. Ik wil voorkomen dat je verslaafd wordt aan coaching. Dus ja, hierna kan je zelf alleen verder. En het mooie is dat je met het #opkoerz traject ook een groep gelijkgestemden ontmoet, zodat je erna een mooie groep hebt om op terug te vallen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Je kunt eenmalig of in twee termijnen betalen.

 

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Tot 8 september. Of tot dat er plek is. Meestal zitten mijn programma’s eerder vol!

Twijfel je of het wat voor je is? Mag ik je iets vragen?

Hoe zou jouw leven eruit zien over 5 jaar als je doorgaat zoals je nu bezig bent? Probeer deze vraag eens eerlijk voor jezelf te beantwoorden. Zou je dan dolgelukkig zijn, dan is het inderdaad niet de juiste investering. Zou je spijt hebben van de verloren jaren omdat je niet helemaal jezelf bent en niet het leven leidt dat jij echt wilt? Dan is het absoluut de investering waard. Jij staat nu nog op een punt dat je ervoor kan zorgen dat je geen spijt krijgt als je over 5 jaar terug kijkt op jouw leven. Laat mij je helpen, zodat jij jouw eigen Koerz kan varen vanuit Flow en Fun. En jouw eigen Koerz bepalen zodat jij elke dag leeft zoals jij het wilt, sportief, zakelijk als in jouw sociale leven. Ook al weet je nu nog niet hoe dat er precies voor je uitziet. Gun jezelf dit mooie avontuur.

Dit zeggen anderen over de samenwerking met Sanne:

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00